To je to što me zanima!

'Brojni klubovi žele Maura, ali njegov prioritet je Inter'

Wanda Icardi, supruga, ali i menadžerica Maura Icardija izjavila je kako su brojni klubovi voljni isplatiti Maurovu otkupnu klauzulu, ali njegov prioritet je ostanak u Interu
Vidi originalni članak

Odlazak Maura Icardija iz Intera je vijest koja se već dulje provlači po medijima, a sada je povodom svega toga svoje mišljenje dala i njegova supruga, Wanda, koja mu je ujedno i menadžer, rekavši kako su brojni klubovi voljni dovesti Maura, ali njegov prioritet je ostanak u Interu. 

Otkupna klauzula sjajnog napadača iznosi 110 milijuna eura, što je u današnje vrijeme prava "sitnica" za napadača poput Icardija. 

- Brojni klubovi su voljni isplatiti Maurovu otkupnu klauzulu kako bi ga uzeli od Intera. Istina je da je njegova cijena izrazito visoka, ali s obzirom na tržište, to i nije neka prevelika cifra. Rekla je Wanda te nastavila:

- Svakog dana klubovi vrše pritisak na njega, ali njegov prioritet je ostanak u Interu. Sljedećih dana ćemo se sastati s predstavnicima Intera, ali ponavljam da je njegova želja da ostane ovdje. Nadam se kako će se sve što prije riješiti da možemo otići na odmor u miru - završila je Icardijeva supruga. 

Kao glavni kandidati za dovođenje Argentinca se najviše spominju Real Madrid, Bayern Mümnceh i PSG.

Icardi je u ponedjeljak saznao šokantnu vijest o tome da Sampaoli ne računa na njega za predstojeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Rusiji, unatoč tome što je imao sjajnu sezonu u kojoj je u 36 utakmica zabio 29 golova uz jednu asistenciju, što ga čini najboljim strijelcem talijanske Serie A

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MH08 23.05.2018.

    Icardi ako ne ode u Spanjolsku ili Englesku zauvijek ce se upropastiti

  • Zagrebacki Plavi 23.05.2018.

    Bayern Mümnceh?

  • čoviksjuga 23.05.2018.

    Ako želi neka propada u Interu !

Komentiraj...
Vidi sve komentare