To je to što me zanima!

Brozović može otići u Arsenal za odštetu od 30 milijuna eura

Arsenal ne odustaje od Marcela Brozovića. "Topnici" su ponovno kontaktirali Inter glede transfera hrvatskog reprezentativca. Može otići, ali za 30 milijuna eura
Vidi originalni članak

Engleski nogometni velikan Arsenal još je jednom pokušao angažirati hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića, međutim Inter ne želi spustiti cijenu.

Kako prenose talijanski mediji, "topnici" pokušavaju smekšati vodstvo Intera, ali "nerazzurri" ne popuštaju. Brozović može u London za 30 milijuna eura.

Hrvatski reprezentativac već je duže vrijeme na radaru Arsènea Wengera, ali Inter ne želi samo tako pustiti Brozovića koji je prošle sezone u 30 nastupa zabio sedam golova.

Brozović je stigao u Inter iz Dinama u siječnju 2015. kao posuđeni igrač Dinama, a potom su Talijani na ljeto u potpunosti otkupili njegov ugovor. za osam milijuna eura.

Arsenal je ovoga ljeta kupio samo dva igrača. Iz Borussie Mönchengladbach za 45 milijuna eura stigao je Granit Xhaka, dok je Rob Holding stigao iz Boltona za tri milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • ZombiGrill 25.07.2016.

    Za vašu informaciju Arsenal je doveo 3 igrača, ne 2. Osim Xhake i Roba tu je i Asano. S tim da je samo Granit za prvu momčad

  • Torcaast 24.07.2016.

    Smijesni ste s tim panjem, kako vas nije sram pisat vise lazi? Vec ste pisali prije pola godine da je potpisa za Arsenal, triba vam tuzbu udrit zajedno s ovima koji misle da taj moze igrat u Arsenala, za njega su Donji Vinjani vrh.

  • Xyster 24.07.2016.

    Wenger je sam rekao da neće dovodit veznog igrača, a i da dovodi opet neće dovesti Brozovića koji ne odgovora Arsenalovoj igri, a i da odgovora, Arsenal ima masu veznjaka koji su kvalitetniji od njega. Nema ništa od ovoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare