To je to što me zanima!

'Brozović nije taj koji odlučuje o svojoj budućnosti nego Inter'

Ulazak Kineza na naše nogometno tržište neće puno promijeniti jer imamo financijski fair play. Icardi ostaje sto posto, a Toure je sjajan igrač, rekao je Ausilio za talijanske medije
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović jedan je od 23 nogometaša koje je izbornik Ante Čačić pozvao na Europsko prvenstvo u Francuskoj. Brozović je za talijanske medije izjavio kako će o svojoj budućnosti razmišljati nakon Eura, što je podiglo dosta prašine u redovima Intera.

- Brozović će odlučiti nakon Eura? O njegovoj budućnosti može odlučiti samo Inter - rekao je pomalo srdito Interov sportski direktor Piero Ausilio za Gazzettu dello Sport pa dodao:

- Ako kaže da nije siguran hoće li ostati nije u pravu jer ima još tri godine ugovora i nije on taj koji odlučuje.

Ausilio nije htio govoriti o 17-godišnjem veznjaku Rodrigu Betancuru, za kojeg je Inter navodno poundio 6,5 milijuna eura, a Boca Juniors traži više od devet milijuna. No prokomentirao je trenutnu situaciju i eventualni dolazak Yaye Tourea.

-  Ulazak Kineza na naše nogometno tržište neće puno promijeniti jer imamo financijski fair play. Icardi ostaje sto posto, a Toure je sjajan igrač. Mancini ga voli, ali je vrlo skup i ne znam možemo li si ga, s obzirom na FFP, priuštiti.

Detaljnu statistiku Marcela Brozovića u Interu pogledajte na portalu Goal.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • AdemiPopuši 05.06.2016.

    Marcelo kockaru stari idu ti za vratom kamatari hahahah

  • dobro jutro 04.06.2016.

    Ha nije ni Modric odlucivao pa sto je Totenhem napravio? Covjeku je dopizdilo od jeseni trabunjaju da ga prodaju,normalno da ne zna hoce li ostati

  • strmi007 04.06.2016.

    logički

Komentiraj...
Vidi sve komentare