To je to što me zanima!

Brozović objavio misteriozne priče na Instagramu. Romano: 'Bit će po njegovom, ili nikako'

Brozović se nije ponovno sastao s delegacijom Al-Nassra. Ništa se nije promijenilo. 'Vatrenom' se ne žuri, tvrdi Romano koji naglašava da je Broz svjestan interesa Barcelone
Vidi originalni članak

Iako se na trenutak činilo da se saga oko transfera Marcela Brozović (30) u Al-Nassr bliži kraju, i dalje nema dogovora između hrvatskog reprezentativca i saudijskog kluba!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brozović se nije ponovno sastao s delegacijom Al-Nassra. Ništa se nije promijenilo. 'Vatrenom' se ne žuri, bit će pod njegovim uvjetima ili nikako, piše Fabrizio Romano koji naglašava da je Broz svjestan i interesa Barcelone.

Zapelo je na pregovorima oko plaće. Saudijci nude 20 milijuna eura, Broz navodno želi 30, a svemu što se u medijima piše hrvatski se reprezentativac oglasio i na 'Instagram priči'.

NISU ODUŠEVLJENI Barcelona će nositi bijeli dres! Navijači: 'Pa to je Realova boja' PREOKRET NA POMOLU Španjolci pišu: Brozović odbio Saudijce, želi ići u Barcelonu!

Broz je u kratkom razmaku objavio dvije fotografije. Na prvoj piše "Slijedi više, ostanite s nama", dok je na drugoj lik Tonyja Montane iz filma "Scarface" s citatom "Svijet je tvoj".

Brozović je za Inter odigrao 330 utakmica, za kojih je osvojio Scudetto, dva kupa i superkup, a ove je godine igrao i finale Lige prvaka, u kojem je Inter izgubio od Manchester Cityja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • RedDoor 29.06.2023.

    On još ima kvalitete za bar 3,4 godine visokog nogometa u ligama peticama, tako da bi bilo šteta da ode u Arabiju. Ali u Barceloni su mu male šanse od silne konkurencije Pedri, Gavi, Gundogan, De Jong, Kessie. Ili Inter ili neki drugi klub iz liga petica.

  • the.king 28.06.2023.

    Kralj 😁

  • škorpion1980 28.06.2023.

    Vama je dosadno koliko vidim..

Komentiraj...
Vidi sve komentare