To je to što me zanima!

Brozović u Milanu, talijanski klub pokušava sniziti cijenu

Talijani pišu kako je Marcelo Brozović najbliži Milanu. Corrirere dello Sport tvrdi da se Milan dogovorio s Brozovićevim predstavnikom te da je igrač blizu dolaska...
Vidi originalni članak

Marcelo Brozović mogao bi na zimu napustiti Maksimir. Za "modrog" veznjaka i hrvatskog reprezentativca zanima se dosta klubova. Arsenal je navodno jedan od njih, a osim "topnika", Brozovića bi rado vidjeli u Milanu.

Talijanski mediji pišu kako je Marcelo Brozović najbliži upravo Milanu. Corriere dello Sport tvrdi kako se Milan dogovorio s Brozovićevim predstavnikom, a talijanski klub pokušava sniziti cijenu koju Dinamo traži za svog veznjaka.

Mamić traži između četiri i osam milijuna eura, što je Milanu očito preskupo. No obnova sponzorstva s Fly Emiratesom čime će klub dobiti 100 milijuna eura u pet godina moglo bi im promijeniti stav. Na ljeto Milan ide po najveći ulov, Brazilac Thiaga Silvu, tvrdi talijanski list.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • lugwig 04.12.2014.

    Samo da balvana što prije utrpaju negdje da repka prodise. Od fizičke spreme pa do tehnike on nije igrač kojeg bi izabrao na školskom terenu, a kamoli u svetinju. Čim se proda bit će zanimljiv repki ko Radošević ili Samir. Igrač za 1 županijsku ligu

  • 03.12.2014.

    samo u italiju idite...

  • apachy70 03.12.2014.

    dečko je cista voda, totalno bez krvi, neznam sta je ovim talijanima da hoće uopće dati lovu za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare