To je to što me zanima!

Brozovićev agent Bičanić: Za Marcela je zainteresirana Roma

Roma je zainteresirana za Brozovića, ali to nije ništa novo. Roma je zainteresirana već duže vrijeme. Nemamo pravo pregovarati s drugim klubovima dok nam Inter to ne dopusti, rekao je Miroslav Bičanić
Vidi originalni članak

Već se neko vrijeme spominje odlazak Marcela Brozovića iz Intera. Kao što je to bio slučaj i s Mateom Kovačićem, Inter će ga prodati kako bi, vjerojatno, ispoštovao Financijski fair-play. I dok se Interova veznjaka najviše povezivalo s odlaskom u Arsenal, njegov agent Miroslav Bičanić otkrio je koji klub je najviše zainteresiran.

- Roma je zainteresirana za Brozovića, ali to nije ništa novo. Roma je zainteresirana već duže vrijeme. Nemamo pravo pregovarati s drugim klubovima dok nam Inter to ne dopusti. Jesam li se nedavno sastao sa Sabatinijem (sportskim direktorom Rome)? Jesam, razgovarali smo o (Silviju) Anočiću - rekao je za corrieregiallorosso.com Bičanić.

Inter ima ozbiljnu namjeru prodati Brozovića, a postavio je i cijenu - 35 milijuna eura. Talijanski mediji tvrde kako je Brozović primarna meta Rome kao zamjena za Miralema Pjanića.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Kazimierz Kozlowski 25.05.2016.

    ako Gtanit xhaka vridi 40m.onda Brozovic vridi 80m

  • assassins 3 25.05.2016.

    samo van talijanske lige

  • donandres 25.05.2016.

    Kakva crna Roma? oni kao moraju prodat pjanića ili neog drugog igrača kako bi ispoštovali FFP a onda će kao kupit brozovića za 35 miliona? Takvim potezom ne bi napravili ništa, zamijenili bi igrača a i dalje ne bi uspjeli ispoštovat FFP, tako da je ovo obična glupost od članka

Komentiraj...
Vidi sve komentare