To je to što me zanima!

Brutalna dominacija Zrinjskog i Jakirovića: Utrpali petardu Tuzli u derbiju, na korak su do titule

Djelovalo je kao da bi drugoplasirana Tuzla mogla barem iole namučiti Zrinjski, no Sergej Jakirović je i ovoga puta besprijekorno posložio momčad. Briljirao je Bilbija, dao dva komada i stigao do 26. gola u sezoni
Vidi originalni članak

Ogled prve i druge momčadi BiH Premijer lige, naelektrizirana atmosfera, dašak potencijalnog spektakla u zraku... A rasplet da dominantniji ne može biti. HŠK Zrinjski iz Mostara pobijedio je Tuzlu City 5-0 u derbiju 24. kola i nastavio nevjerojatan niz.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djelovalo je kao da bi drugoplasirana Tuzla mogla barem iole namučiti Zrinjski, no Sergej Jakirović je i ovoga puta besprijekorno posložio momčad. Briljirao je bivši nogometaš RNK Splita Nemanja Bilbija (32), koji je postigao dva pogotka pa dodatno povećao prednost na listi vodećih strijelaca. Sada je na 26 golova ispred Krpića iz Tuzle koji je na 'samo' 12.

Zrinjski je poveo u 33. minuti preko Tičinovića i s 1-0 se otišlo na poluvrijeme. A onda rapsodija domaće momčadi u nastavku. Bilbija je u 51. povisio na 2-0, a deset minuta kasnije utrpao je i svoj drugi.

Šipovac je u 72. zabio i četvrti Zrinjskog da bi petardu zaokružio Jukić u 80. minuti.

Sukus svega je da je momčad Sergeja Jakirovića glavnom rivalu ove sezone pobjedom u derbiju dvije najbolje momčadi pobjegla na ogromnih 19 bodova i devet kola prije kraja dodatno povećala ionako nestvarno vodstvo.

Zrinski ima 14 uzastopnih pobjeda, a posljednji poraz Jakirovićeva momčad doživjela je 22. rujna kod Radnika iz Bijeljine (1-0).

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Tko pjeva zlo ne misli 03.04.2022.

    Bravo Zrinjski...Svaka čast dečki...

  • GeneralPraljakUskoplje 03.04.2022.

    Toooo zrinjo 💪 ponosna moja je zemlja hercegovina , hrvatska gruda nam sveta vec tisuc ljeta 🇭🇷🇭🇷🇭🇷

  • igipop75 02.04.2022.

    Novi trener Rijeke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare