To je to što me zanima!

Brutalna kazna: Zbog udaranja suca suspendirali ga do 2047.!

Amaterski nogomet pokazao je svu svoju lošu stranu u Francuskoj, gdje je igrač Vénissieuxa dobio 30 godina suspenzije zbog fizičkog napada na suca, a klub su mu izbacili u nižu ligu
Vidi originalni članak

Nogometaš francuskog niželigaša Vénissieuxa dobio je jednu od najrigoroznijih kazni u povijesti nogometa. Zbog udaranja suca u utakmici protiv Bellerochea 13. veljače disciplinska komisija suspendirala ga je na čak 30 godina, javlja portal Le Progrès.

Možemo samo nagađati što je jadni sudac prolazio u spomenutoj utakmici jer se u javnosti nije pojavio video spornog događaja. No jasno je da se nije radilo o bilo kakvom udaranju, tim više što je igrača uhitila policija zbog fizičkog napada na suca.

Disciplinska je komisija diskvalificirala klub Vénissieux iz natjecanja te izbacila u nižu ligu, a suigrač i brat glavnog osumnjičenika, koji je očito bio "partner u zločinu", dobio je suspenziju od "samo" jedne godine.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • svi-smo-isti 09.04.2017.

    Nije mi jasno zasto donose tako blage kazne....

  • komentator__Luka 09.04.2017.

    za 30 godina se može vratit nogometu

  • robicasvor 09.04.2017.

    Mozda je malo prevelika kazna ali treba ih kaznjavati stroze definitvo i ne samo to, za glumu i bacanje bi ja kaznjaval 5 utakmica kazne pa nek si misle

Komentiraj...
Vidi sve komentare