To je to što me zanima!

Brutalni Shaq O'Neal faul opravdao zakonom fizike

Shaquille O'Neal, legendarni centar Phoenix Sunsa, brutalno je faulirao igrača Detroita, a svoj faul jednostavno je objasnio zakonom fizike
Vidi originalni članak

Rodneyu Stuckeyu, beku Detroit Pistonsa, učinilo se da ima otvoren put pod obručem Phoenixa za atraktivno zakucavanje. No prevario se, ispod koša ga je čekao jedan od najdominantnijih centara NBA-a svih vremena, Shaq. A kada je on pod košem, zakucavanja nema. Jedini koji je u ovom slučaju zakucao bio je golemi centar, O'Neall. No nije zakucao loptu u koš, nego Stuckeya u parket. Samo je sreća zaslužna što bek Pistonsa nije ozbiljnije ozlijeđen, a legenda NBA-a sve je to opravdala zakonom fizike.
- To je čisti zakon fizike, a on govori da tijelu u pokretu ostaje u pokretu. Ukratko, imate li dva tijela koja se susretnu u zraku, tijelo manjeg obujma će jače pasti. Nisam igrač koji će namjerno nekoga rušiti. Ipao sam na loptu, a dečkić se zaletio u cigleni zid - jednostavno je objasnio svoj pogibeljni start 'igračina' Shaq.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • N3N0 18.11.2008.

    uuu sta je lipo odletiaaaaaaaaa!!!!!o_0

  • bosnia_80 17.11.2008.

    @Liverpool_boy savjetujem ti da kupiš sebi naočale, pa da ti onda još jednom pažljivo pogledaš snimku.. nakon toga ti neće preostati ništa drugo nego da promjeniš iskaz i da priznaš da si ti taj koji je g*up:)

  • Liverpool_boy 17.11.2008.

    kako si ti tolko g*up da misliš da je pokušao preko njega ići...pogledaj snimku

Komentiraj...
Vidi sve komentare