To je to što me zanima!

Brutalno nokautirao protivnika: Počeo se tresti u ringu, dali mu kisik i prevezli ga u bolnicu

Britanac Callum Smith (31) nokautirao je u drugoj rundi Lenina Castilla iz Dominikanske Republike u meču lakoteške kategorije. Činilo se kao klasičan nokaut, no Castillu su morali ukazati pomoć
Vidi originalni članak

Oko 60.000 ljudi stiglo je na stadion Tottenhama kako bi pogledali spektakularni okršaj Anthonyja Joshue i Oleksandra Usika u borbi za WBA, IBF, WBO i IBO svjetske titule. Uoči te borbe vidjeli smo pet predborbi, a jedna od njih utišala je ovaj velebni londonski stadion. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Britanac Callum Smith (31, 27-1) nokautirao je u drugoj rundi Lenina Castilla (33, 21-4) iz Dominikanske Republike u meču lakoteške kategorije. Činilo se kao klasičan nokaut, no uskoro je uslijedio šok. Castillo se počeo tresti nakon što je pao na pod i zabrinuo prisutne, a u istom trenutku su u ring uletjeli liječnici. 

Izgledalo je zastrašujuće. Boksač iz Dominikanske Republike bio je bez svijesti i liječnici su mu davali kisik, a nakon nekoliko minuta su ga prevezli u bolnicu. 

Mnogi su posumnjali na najgore, no na svu sreću, uskoro su stigle sjajne vijesti iz bolnice. DAZN javlja kako se Castillo probudio na putu do bolnice te je stabilno. Nadamo se samo kako nokaut neće ostaviti teže posljedice po njegovo zdravlje i da ćemo ga ubrzo opet gledati u ringu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Prki 25.09.2021.

    A strelica ?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare