To je to što me zanima!

Brzo će opet sezona: Donna se izvijala uz sunce, bazen i more

Donna Vekić ima, sudeći prema prizorima, i više nego dobre uvjete za održavanje kondicijske spreme. Osječanka je nekoliko posljednjih dana provela u rodnom Osijeku pa skoknula do Zagreba i onda do mora
Vidi originalni članak

Ne bude li novih i još većih problema, teniska će se sezona nastaviti početkom lipnja. Daleko je to još, ali to ne znači da su tenisači i tenisačice oslobođeni treniranja i održavanja forme koliko im uvjeti to dopuštaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Donna Vekić ima, sudeći prema prizorima, i više nego dobre uvjete za održavanje kondicijske spreme. Osječanka je nekoliko posljednjih dana provela u rodnom Osijeku, zatim se nakratko s Bornom Ćorićem popela na Sljeme, a potom pronašla svoje utočište uz more i obilje sunca.

Ondje će svakako trenutnu situaciju lakše prebroditi. Malo vježbe, malo dobre knjige, pa malo filmova i serija ubrzat će vrijeme...

DO SLJEDEĆEG PUTA Pa, pa, pustinjo... Tužna Donna rastala se od divne Kalifornije

I malo - kuhanja. Donna je, ako još niste vidjeli, počela i javno pokazivati svoje kulinarske sposobnosti. Kako barata s ribom, zavirite na njezin Facebook profil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😅🏃🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🏋🏼‍♀️🧘🏼‍♀️🍉🍓🥭🍋

Objavu dijeli Donna Vekic (@donnavekic)

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Ronald555 24.03.2020.

    Nista posebno sve kao druge.. Ispravak ima para vise od drugih

  • MS13 24.03.2020.

    Bilo bi bolje da je prikazala kako radi kegelove vježbe.

  • user_412275 24.03.2020.

    Aha znaci moras gore bit obucena a dolje gola dok se vjezba?!? Prestrasnoooo!!!!! Neke zene nakon svega ovog nece shvatiti neke stvari.... Nije bolest sve sto boli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare