To je to što me zanima!

'Budan ima mjesec dana da pokaže kvalitetu ili leti!'

Predsjednik Palerma Maurizio Zamparini gotovo je pa naredio treneru da šansu da Igoru Budanu. Ne bude li pravi, mogao bi se vratiti u Parmu...
Vidi originalni članak

Još uvijek moramo dogovoriti njegov konačan transfer s Parmom. Ima mjesec dana da pokaže da je isplativa investicija, jer ukoliko nas razočara u zimskom prijelaznom roku vratit ćemo ga Parmi, zaprijetio je Igoru Budanu predsjednik njegova Palerma. Momčad ove sezone ne blista, a poseban problem je realizacija. Bez obzira na to, pravu šansu Budan još nije dobio. No vrlo skoro bi se i to moglo promijeniti.
- Dosta je bilo utakmica u kojima ne zabijamo! Želim golove, želim da moji igraču prestanu završavati utakmice bez golova u mreži protivnika - kazao je Zamperini i dodao:
- Ima i drugih igrača, kao što je primjerice Budan. On protiv Intera mora igrati, čak i pod uvjetom da nije maksimalno spreman - gotovo je naredio svom treneru Davideu Bernardiniju prvi čovjek kluba s talijanskog juga.
Uz izričite upute treneru, kontraverzni Zamperini sačuvao je ponešto i za novinare:
- Novinari koji su napisali da je 11-erac pravedna naknada zato što je Torinezima ranije poništen čisti gol, kao i oni koji su pisali da je gol koji nam je Gilardino zabio rukom (pobjeda Fiorentine 3-1, op. a.) kompenzacija zato jer je u toj akciji na njemu ionako bio napravljen 11-erac, obične su - svinje!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • djale90 12.11.2008.

    ma taj budan je promašen slučaj...zgadio mi se kad sam ga gledao dok je igrao na EURU 08...Bilićeva najveća pogreška po meni....

  • 11.11.2008.

    onda leti

Komentiraj...
Vidi sve komentare