To je to što me zanima!

Budi se zvijer iz Vinjana! Rebić je majstorski zabio pa asistirao

To mu je drugi gol ovaj tjedan, drugi i u sezoni u samo 120 minuta igre. Zabio je Gladbachu u srijedu pri porazu Frankfurta 3-1, a ovo sve zajedno sjajne su vijesti za izbornika Zlatka Dalića
Vidi originalni članak

Vraća nam se jaki Ante Rebić nakon ozljede noge.

Oporavak je trajao dva mjeseca, a sad je, čini se, uhvatio onu svoju prepoznatljivu silovitu formu.

U utakmici protiv Hannovera primio je loptu okrenut leđima protivničkom stoperu, okrenuo ga kao na vrtuljku pa potom lako i precizno poentirao u mrežu gostiju za 2-0 u 45. minuti.

Ante je nastavio sa odličnom partijom pa je u 59. minuti namjestio gol Nizozemcu De Guzmanu za 3-0. U toj je akciji Haller dobio duel, proslijedio loptu Rebiću, a naš je majstor samo lijepo namjestio gol svom veznjaku.

Na kraju je završilo 4-1, a Ante je izašao u 82. minuti.

Spomenimo kako je vođa Eintrachtovih navijača bio u Rebićevom dresu, a na pri izlasku iz igre zaradio je i ovacije.

>>> GOL pogledajte OVDJE

To mu je drugi gol ovaj tjedan, drugi i u sezoni u samo 120 minuta igre. Zabio je Gladbachu u srijedu pri porazu Frankfurta 3-1, a ovo sve zajedno sjajne su vijesti za izbornika Zlatka Dalića kojem će Ante Rebić itekako trebati u ogledu s Englezima sljedeći mjesec na Rujevici u sklopu Lige nacija.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • bos_tom 01.10.2018.

    Moze ovako osrednjim klubovima zabijat a cim dodje do finala SP vidili smo sta zapravo moze... ante moras bolje da bi te strucnjaci sa 24 sata proglasili dobrim igracem. Neki cak nisu ni culi za tebe do SP. Nije dovoljno sto se kultni klubovi raspituju za tebe, sto ti je vrijednost porasla na 40 mil eura, sto si u finalu DFB kupa zabio dva gola Bayernu i Hummelsa pretecao kao da je amater koji je cijeli dan radio na bausteli pa popodne dosao umoran na rekreativnu utakmicu. Nije dovoljno sto si igrao finale SP i sto si bio jedan od zasluznijih sto smo uopce dosli do finala jer 99,9% igraca nece dozivjeti da istrci u finalu SP, jer ne poznajes standarde nekih strucnjaka sa 24 sata... moras bolje ante :)

  • komentator__Luka 30.09.2018.

    rebiiiiiiiiić, ante rebiiiiiiiiiiiiiiiiić

  • hzhbcop 30.09.2018.

    Dajte ljudi šta vam je. Običan solidan igrač koji može odigrati na solidnom nivou i za klub i za trpku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare