To je to što me zanima!

Budimir briljirao: Asistirao za prvi gol pa sve začinio golom

Budimir je prvo u 44. minuti asistirao Avili za vodeći gol, a sam je zabio u 58. minuti na dodavanje Garcije prije nego što je u 68. minuti napustio igru. Bio je to njegov prvi gol nakon više od dva mjeseca
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir zabio je gol i asistirao u domaćoj pobjedi svoje Osasune protiv Levantea (3-1) u 29. kolu španjolske La Lige.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Budimir je prvo u 44. minuti asistirao Avili za vodeći gol, a sam je zabio u 58. minuti na dodavanje Garcije prije nego što je u 68. minuti napustio igru. Bio je to Budimirov prvi gol nakon više od dva mjeseca, a zadnji put je zabio Cadizu 9. siječnja. Brašanac je postigao treći gol za pobjedu momčadi iz Pamplone, koja se zacementirala u sredini ljestvice, na 10. poziciji.

Golove pogledajte OVDJE. 

Osasuna je prošle sezone otkupila hrvatskog napadača za rekordnih osam milijuna eura. Prvo je boravio na posudbi iz Mallorce i oduševio. Zabio je 12 komada, bio je strah i trepet za suparničke obrane, ali ove sezone samo pehovi. Zbog ozljede i korona virusa odigrao je 19 utakmica. Kada bi i ušao u formu, opet bi ga nešto izbacilo iz ritma. I upravo zbog toga ne čudi njegova skromna statistika.

U La Ligi zabio je tri gola uz jednu asistenciju, ali Ante je već prije dokazivao da ima kvalitetu za nešto više. Samo da ga ozljede zaobiđu. Tako je na najbolji način najavio povratak u reprezentaciju. Zlatko Dalić pozvao ga je na pripremni turnir u Katar gdje Hrvatsku čekaju dvoboji protiv Slovenije i Bugarske. 

Ranije su nogometaši Valencije pobijedili su na gostovanju kod Elchea s 1-0, strijelac pobjedničkog pogotka za Valenciju bio je Portugalac Gonzalo Guedes u 50. minuti. Valencia je upisala devetu pobjedu u prvenstvu i s 40 bodova zauzima devetu poziciju na tablici, a Elche je na 14. mjestu s 32 boda.

Granada je preokretom pobijedila u gostima Alaves s 3-2.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Postojani 20.03.2022.

    Taraba Zlatko Dalić je dozvolio "ajdukovu trolistu" Vlašiću,perišiću i pašaliću da se sprdaju sa njim i da mu nijednu loptu ne dodaju....

  • PumaPunku 20.03.2022.

    Maximalno podcijenjen

  • Slajzerizer 19.03.2022.

    Odličan i podcjenjen

Komentiraj...
Vidi sve komentare