To je to što me zanima!

Budimir junak Osasune: Srušio Dinamovog protivnika iz EL

Rezultat je bio 1-1, a onda se ukazao 'vatreni' Budimir i odlično skočio na ubačaj iz kornera i matirao golmana Villarreala. Ante je junak Osasune
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir bio je junak pobjede Osasune kod Villarreala.

Osasuna je iznenadila Dinamovog protivnika iz Europske lige u 30. kolu španjolskog prvenstva. Unai Emery odmarao je glavne igrače za uzvratnu utakmicu protiv zagrebačke momčadi pa je tako na klupi ostao i najbolji igrač Gerard Moreno koji je ušao u drugom poluvremenu kada je Emery uvidio da je 'vrag odnio šalu'.

'UZVRAT? MOŽE BITI SVAŠTA' Emery nahvalio Dinamo: Teško je bilo doći do pobjede, pa nitko osim nas ovdje to nije uspio!

Moncayola je doveo Osasunu u prednost u 64. minuti, no njihovo je slavlje trajalo svega šest minuta budući da je Garcia autogolom poravnao rezultat. 

No, onda se u 74. ukazao Ante Budimir i zabio. Garcia je odlično ubacio iz kornera, a među pet igrača Villarreala najviši je bio upravo hrvatski reprezentativac koji je zabio za veliko slavlje svoje momčadi i nova tri boda.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Bravo, Ante! Dinamovci bi svakako trebali 'užicati' neki savjet za utakmicu u četvrtak. 

ANTE TRPA Budimirov trener: 'Moramo ovo iskoristiti, u sjajnoj je formi!'

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jumar 11.04.2021.

    Zakucao loptu na drugoj vratnici, preko protivnickog igraca nakon ubacaja iz kuta. Lako je dati takav gol kad igras sa klasicnim centarforom. Kod Dinama je to igrao Atiemwen koji vjerovatno u zivotu nije dao gol glavom, a nogom kada punom snagom opali loptu ista se jadva dokotrlja do vratara.

  • ChandlerBing4 11.04.2021.

    Nema iznisljenih penala pa nema ni pobjede

  • holsten1950 11.04.2021.

    12 bodova je donia Osasuni ove godine, 4 odlucujuca gola

Komentiraj...
Vidi sve komentare