To je to što me zanima!

Budimirov trener: 'Moramo ovo iskoristiti, u sjajnoj je formi!'

Kada je ušao Budimir bio se osjećao umor i bilo je prostora kojeg je iskoristio. On se nalazi u sjajnoj formi, vidjet ćemo hoće li nastaviti zabijati ovako , rekao je Jagoba Arrasate
Vidi originalni članak

Trener španjolskog nogometnog prvoligaša Osasune Jagoba Arrasate rekao je u nedjelju navečer kako je hrvatski reprezentativac Ante Budimir (29) u sjajnoj formi jer je zabio četiri gola u posljednje tri utakmice u španjolskom nogometnom prvenstvu.

- Ide ga gol, a to se jako teško postiže. Moramo iskoristiti ovakvu njegovu formu - izjavio je Arrasate na konferenciji za medije poslije gostujuće pobjede od 1-0 nad Levanteom. 

BITKA ZA OSTANAK Ante drži Osasunu iznad vode: Budimir opet zabio za pobjedu

Budimir je ušao u igru u 71. minuti, a tri minute kasnije zabio je pobjednički gol.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

- Kada je ušao Budimir bio se osjećao umor i bilo je prostora kojeg je iskoristio. On se nalazi u sjajnoj formi, vidjet ćemo hoće li nastaviti zabijati ovako - rekao je Arrasate.

Hrvatski golgeter je ove sezone u 17 utakmica zabio sedam golova za Osasunu, od čega šest u prvenstvu i jedan u kupu.

Posljednjim golovima izvukao je "crvene" iz Pamplone iz zone ispadanja te ih pogurao do 12. mjesta među 20 klubova Primere.

Prošli vikend je izjavio kako razmišlja "utakmicu po utakmicu" te da je sretan zbog golova i bodova koje je počela osvajati Osasuna.

Momčad je u posljednje četiri utakmice upisala tri pobjede. Do tada je imala samo jednu pobjedu u prvenstvu ostvarenu u listopadu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • PredragKišurek 15.02.2021.

    Ovo su najbolji treneri hvalete dođe utakmica igrala u formi ili najboljeg strijelca ubaci u 70 min.idijotizam.Zadnji na tablici ili borbi za ostanak najbolji strijelci kluba rezerve u Italiji u dva navrata se ubacuje najbolji strijelac kluba u 70,80 min.itd.Politika trenera je za mene neobjašnjiva ali ko garantira ako si trener da moraš znati šta je najbolje za klub.

  • jela7 14.02.2021.

    Prije Petkovica mora igrat... Petko nek rola klince na skolskom

Komentiraj...
Vidi sve komentare