To je to što me zanima!

Buđenje u 7.45 pa na trening, nema telefona i jedite voće!

Legendarni talijanski napadač koji je nedavno postavljen za trenera Milana, mnoge je iznenadio 'vojničkim' pravilima i disciplinom koje je postavio pred svoje igrače...
Vidi originalni članak

Filippo Inzaghi započinje pripreme za novu sezonu Serie A. Legendarni talijanski napadač postavljen je za trenera Milana i mnoge iznenadio 'vojničkim' pravilima i disciplinom koje je postavio pred svoje igrače. 

Pippo je naredio kako se igrači moraju buditi najkasnije u 7.45 sati nakon čega odmah idu na doručak te u svlačionicu gdje moraju biti najkasnije 45 minuta prije treninga. 

Popodnevni trening održavat će se u 17.30 sati jer trener 'rossonera' smatra da je to idealno vrijeme uzme li se u obzir vrućina. 

Bivši talijanski reprezentativac koji će u kolovozu napuniti 41 godinu i koji je u karijeri dres 'azzurra' nosio 57 puta te zabio 25 golova, igračima strogo brani upotrebu telefona, smartphoneova i tableta za vrijeme zajedničkih obroka i boravaka u svlačionici, a 'rossoneri' i svaki dan moraju jesti potrebnu količinu voća. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zokinjo 14.07.2014.

    Naklon legendi:-)

  • Pao i ustao. 13.07.2014.

    ja ustajem u 5:45 i nikom nista

  • dobro jutro 13.07.2014.

    Mora prvo odstraniti trulu jabuku iz kosare(Baloteli)ali ga niko nece kupit,vidjet cemo na jesen, dosta iskusnih je otislo anisu bogzna doveli neka posebna pojacanja,biti ce dosta tesko

Komentiraj...
Vidi sve komentare