To je to što me zanima!

Beusan: Ovo nije bio prekršaj za penal, kontakta nije bilo!

Za mene je ovo pogreška suca. Po meni nije bilo kontakta. Za mene ovo nije prekršaj za kazneni udarac. Na tri kamere iz tri pozicije kontakt se ne vidi, rekao je "oko sokolovo" Mateo Beusan
Vidi originalni članak

Nakon nepostojećeg penala, dosuđenog za Hajduk protiv Zagreba, Tonći Mujan je tvrdio da je kontakta bilo, a Marin Brbić predložio novu utakmicu ako se pokaže da penala uistinu nije bilo. Hajduk je pobijedio tim golom 1-0 nakon što je Tino Sušić bio precizan s bijele točke.

Možda i najcjenjenije mišljenje u Hrvatskoj je ono "oka sokolovog" Matea Beusana. Beusan smatra kako kontakta nije bilo i kako je sudac Mario Strahonja oštetio Zagreb.

- Jedina kamera koja bi bila dobra je ona iza gola. Sad bi nam pomogao onaj peti sudac. Međutim, mi smo gledali sve tri kamere jedno 30-40 puta. Kontakta mi ne vidimo na kameri. Ja ne mogu reći da je postojao kontakt, a ne znam ni kako je to Mario mogao vidjeti ako je bio dvadesetak metara udaljen, a ispred sebe je imao desetak igrača - počeo je Beusan u HRT-ovoj emisiji Stadion pa nastavio:

- Moguće je i da je čuo. Možda je i postojao neki kontakt na podu koji mi na kameri ne možemo vidjeti. Rijetko možemo reći da mi decidirano ne možemo reći vidimo li ili ne s tri kamere iz tri kuta. Za mene je ovo pogreška suca. Po meni nije bilo kontakta. Za mene ovo nije prekršaj za kazneni udarac. Na tri kamere iz tri pozicije kontakt se ne vidi - zaključio je Beusan.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • sarkastik76 15.03.2016.

    ja san hajdukovac, ali dok se ne uvede drastična kazna za ovakav tip simulacije, di igrača koji pada ni u jednom trenutku niko nije niti dotaka, ovakve situacije ćemo gledat non-stop i suci će griješit! po meni ovo je za suspenziju od barem 5 utakmica! pa ti padaj i drugi put

  • dario1983 15.03.2016.

    oko sokolovo je mamicev placenik...i sasa matic je rekao da je bio penal

  • obama terorist 15.03.2016.

    Gosp.Beusan moje misljenje je da vama upravlja novac velikih,vi ne znate sta pricate....sramota ste!!moolim hrt da ga ne dovodi vise jer 60%ljudi ga smatra klapatorom!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare