To je to što me zanima!

Buffon: Možemo se nositi sa svim klubovima u Ligi prvaka

Juventusov vratar Gianluigi Buffon, jedan od najboljih svjetskih vratara, uvjeren je kako njegova momčad ima kvalitetu suprotstaviti se svakoj momčadi u Ligi prvaka...
Vidi originalni članak

Ove su sezone "bianconeri" u Ligi prvaka u skupini ostvarili impresivne pobjede nad Chelseajem, Nordsjaellandom i Šahtarom, da bi u prvoj utakmici osmine finala s lakih 3-0 savladali Celtic.

Nakon posljednje pobjede, čini se, i sami su talijanski prvaci postali svjesni svoje snage.

- Došli smo do točke kada smo shvatili da se možemo nositi sa svakom momčadi sve dok izađemo na travnjak s pravim pristupom. Nikad ne smijemo zanemariti osnovne karakteristike naše igre – komentirao je Buffon za Corriere dello Sport.

- Pobjede protiv Šahtara, Chelseaja i Celtica dokaz su da težimo nečem višem nego proteklih godina. Moramo tako nastaviti i osigurati da nas druge momčadi gledaju drugačije nego prije – dodao je ovaj 35-godišnji vratar.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Aguero87 19.02.2013.

    Juve je odlican u obrani, top golman, vezni idealni, a napad... Napad je katastrofa, gledam statistike, Vucinica napadaca, koji ima jednaku statistiku kao i vezni igrac Vidal.. Koliko sansi treba Juventusovim napadacima da daju gol je prestrasna cinjenica (osim Celticu) mislim da ce ih to jako kostat ove sezone u Ligi prvaka... Dolazi Lorente ali tek za pola godine..

  • NESTVARAN_1 16.02.2013.

    JUVE STORIA UN GRANDE AMORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • morenocro 14.02.2013.

    FORZA JUVE!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare