To je to što me zanima!

Buffon na kauču: Ovdje se priznaju samo Supermeni

Da, bio sam kod psihijatra i ne sramim se priznati, kaže golman Juventusa. Problema je imao prije 5 godina, mučile su ga česte depresije i slabosti
Vidi originalni članak

Gianluigi Buffon, 31-godišnji golman Juventusa i talijanske nogometne reprezentacije, i dalje figurira kao ponajbolji svjetski čuvar mreže. Cijelu karijeru je proveo u dva kluba. U Parmi je počeo 1995. godine, a 2001. se preselio u Juventus, gdje je i dalje jedan od najboljih igrača. Iako je ta faza njegovog života prošla i prebrodio ju je, Buffon se ne srami razdoblja od kraja 2003. godine do sredine 2004., kada je učestalo odlazio na seanse kod psihijatra, zbog, kako kaže, velikih depresija u koje je upadao.
- Živim u zemlji koja priznaje samo Supermane i takvi ljudi su jedini u modi. Ja se ne sramim priznati da sam ponekad bio stvarno slab i nisam mogao pomoći samom sebi. Zato sam odlazio psihijatru i nikad neću zanijekati takvo što - rekao je Buffon i dodao:
- Iako sam javna, ja sam normalna osoba, kao i svatko drugi. Imam lošije i bolje dane, teške trenutke koje nekad prođem sam ili s obitelji, ali ponekad to nisam bio u stanju - rekao je Buffon ne preciziravši na što je točno mislio. Spominjalo se da je Buffon imao velikih problema s ovisnošću o kocki, za koju se više ne vezuje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zvjerkos 29.09.2009.

    najjaci golman!

  • Pinturicchio 29.09.2009.

    Najbolji golman koji je ikad igrao ovu igru , a i sumnjam da ce ga itko ikada nadjacati , Forza Buffon

Komentiraj...
Vidi sve komentare