To je to što me zanima!

Buffon: Nećemo biti turisti u finalu; Ramos: Ovo je sje*ano

Gianluigi Buffon digao je pokal za naslov svjetskog prvaka s Italijom u društvu Andree Pirla, a sad ponovno ima to priliku učiniti u finalu Lige prvaka u Berlinu
Vidi originalni članak

Gianluigi Buffon  vratit će se na mjesto na kojem je slavio titulu svjetskog nogometnog prvaka s Italijom 2006., Olimpijski stadion u Berlinu. Juventus je remizirao s Realom u Madridu i izborio finale Lige prvaka s Barcelonom 6. lipnja.

- Nećemo biti turisti u Berlinu. Kada imate šansu igrati finale Lige prvaka, morate je osvojiti - rekao je 37-godišnji golman "stare dame"

Stoper Reala Sergio Ramos nije imao previše razloga za zadovoljstvo, tek podršku publike koja je napunila Bernabéu do zadnjeg mjesta.

- Juventus je zasluženo u finalu. Imali smo u prvom dijelu nekoliko šansi uz gol, ali nismo uspjeli zabiti i zbog toga smo platili. Nakon Moratina gola psihički smo se raspali, sje*ano - rekao je Ramos i dodao:

- Boli nas poraz jer smo cijelu sezonu toliko puno radili. Iz poraza naučiš više jer nako njega ideš kući, ali mi odlazimo zahvalni našim navijačima zbog fantastične atmosfere na Santiago Bernabéuu.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • šteta 14.05.2015.

    veliki sam navijač reala,a drugi klub mi je juventus,tasko i reprezentacijom,prvo mi ,onda talijani,prema tome :real sljedeće godine,a forza juve

  • strmi007 14.05.2015.

    Događa se

  • zokinjo 14.05.2015.

    Forza Juveeeee, kapa dolje Ramosu, velik i u porazu

Komentiraj...
Vidi sve komentare