To je to što me zanima!

Buffon obranio penal, Pirlo zabio golčinu, Juventus slavio

Juve je slavio na gostovanju kod Genoe 1-0, a najzaslužniji za takav ishod bili su Buffon koji je obranio penal te Pirlo koji je fenomenalno pogodio iz slobodnog udarca
Vidi originalni članak

Nogometaši Juventusa slavili su u 28. kolu talijanskog prvenstva na gostovanju kod Genoe rezultatom 1-0 te tako povećali prednost pred drugoplasiranom Romom i napravili još jedan korak prema osvajanju naslova prvaka. Utakmicu su obilježili promašeni penal Genoe i sjajan gol Pirla.

U 72. minuti Leonardo Bonucci dirao je loptu rukom u šesnaestercu, a sudac Mazzoleni je pokazao na bijelu točku. Loptu je uzeo Emanuele Calaio koji je šest minuta ranije zamijenio Gilardina , no njegov udarac je odlično obranio legendarni Gianluigi Buffon .

Pobjedu gostima donio je još jedan legendarni talijanski igrač, Andrea Pirlo koji je fenomenalno pogodio iz slobodnog udarca u 89. minuti susreta. Opalio je Pirlo s nekih 25 metara malo iskosa s lijeve strane i pogodio u desne rašlje golmana Perina za veliko slavlje Juventusa kojeg u četvrtak očekuje uzvratna utakmica Europske lige protiv Fiorentine , koja je kod kuće svladala Chievo rezultatom 3-1.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • petar94 17.03.2014.

    ima li sugavijeg kluba od ovog juventusa...kako mi ide na zivce ova njihova igra...sad je juve ko dinamo..bit ce vjeciti prvak italije ali u lp nece grupu proc

  • 17.03.2014.

    PIRLO, legenda

  • zokinjo 17.03.2014.

    Forza Juve:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare