To je to što me zanima!

Buffon pokazao koliko je velik, Bonuccijev emotivni oproštaj

Leonardo Bonucci u svojem se oproštaju od navijača, suigrača i kluba sjetio svih osim Maxa Allegrija. Jedini igrač Juvea koji se porukom oprostio od Bonuccija je veliki kapetan Gigi Buffon
Vidi originalni članak

U najvažnijem transferu ovog ljeta Leonardo Bonucci preselio je iz Juventusa u Milan i tako oduševio navijače svog novog kluba. Doček na potpisivanju ugovora jasno otkriva kakva su očekivanja navijača Milana dolaskom Bonuccija. I nitko od njih posebno ne razbija glavu pitanjem zašto je Leo uopće došao u Milan iz Juventusa. Ne zanima ih ni zašto je koštao tek 42 milijuna eura, niti zašto se svađao s Maxom Allegrijem. Jedino što je njima važno je da je ponajbolji svjetski stoper došao u njihov klub i da će ih voditi u lovu na Juventus.

A Bonucci se emotivnom porukom u La Gazzetti dello Sport oprostio od svojih suigrača, kluba, navijača... Svih osim trenera.

'Prošlo je sedam sezona. Sedam sezona pobjeda, ispunjenih snova, rasta ostvarenog empatijom i izvanrednom povezanošću s Juventusom. Šest naslova prvaka, svi zasluženi borbom. Naravno, ostaje žal za neosvajanjem Lige prvaka, ali jači od toga je ponos zbog uspjeha, ponos jer sam bio dio ove velike obitelji.

Uvijek sam davao sve od sebe, potpuno, do samoga kraja. Primao sam, davao i učio. A danas na sve to mogu pogledati kao na fantastičnu priču o poštovanju i privrženosti, bez kaljanja onoga što sam doživio s klubom, kapetanom, suigračima i navijačima. Juve, hvala ti za sve', napisao je Bonucci.

A koliko je velik još je jednom pokazao kapetan Juventusa i jedan od najboljih golmana u povijesti Gianluigi Buffon.

'Suigrači i suputnici. Putovali smo zajedno istim putem. Pobjedničkim putem. Želim ti samo najbolje. Ali, nedostajat ćeš mi,' napisao je Buffon na Instagramu i Twitteru, a Bonucci mu je odgovorio:

'I ti ćeš nedostajati meni. Hvala za pobjede koje smo dijelili, bitke koje smo osvojili i one koje smo izgubili. Vidjet ćemo se u reprezentaciji.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • napalm888 15.07.2017.

    Milan mi je drugi najdrazi klub u italiji, ali milan nije nikakav rival juventusu.. To tek trebaju dokazati

  • realan902 15.07.2017.

    Buffon ljudina..al zasto bonuci kaze vidimo se u reprezentaciji,al nije buffonu euro bia zadnji?

  • Anarhosindikalist 15.07.2017.

    Buffon. The Man!

Komentiraj...
Vidi sve komentare