To je to što me zanima!

Bugari razočarani: Primili smo dva smiješna gola, zaslužili smo remi. A možemo izbaciti Dinamo

Mislim da momčad može puno više. Moramo učiniti puno više, a današnja utakmica daje nam optimizam da sljedeći tjedan možemo eliminirati Dinamo, rekao je bugarski napadač Despodov
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama uspjeli su se othrvati bugarskom Ludogorecu te su ih u trećem pretkolu Lige prvaka pobijedili 2-1. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trener Ludogoreca Ante Šimundža smatra da je njegova momčad zaslužila barem remi. 

- Ne možemo biti zadovoljni ovom utakmicom, unatoč dobroj igri koju smo prikazali. Imali smo nekoliko dobrih prilika preko Sotirioua na početku nakon čega su oni odmah zabili dva gola. Sreća nas sigurno nije pratila večeras jer smo imali puno prilika, a zabili smo samo jedan gol - rekao je slovenski stručnjak.

Utakmica je odlično počela za Dinamo koji je poveo sa 2-0 golom Dine Perića koji je u šestoj minuti susreta sjajnim volejom zatresao suparničku mrežu. 

- Primili smo dva smiješna gola nakon što je Dinamo kapitalizirao naše pogreške. Naravno, protivnik je dosta klasan i to je pokazao. Ipak, zaslužili smo barem remi, imali smo previše prilika pred Dinamovim golom. Unatoč ozljedama Padta i Cowleya, igrali smo dobro, svi su se borili do kraja - rekao je trener Ludogoreca nakon utakmice.

Dinamo je povećao vodstvo nakon autogola domaćeg golmana Sergija Padta  u devetoj minuti, a na konačnih 2-1 u 22. minuti smanjio je Bernard Tekpetey. 

Unatoč porazu, bugarski napadač Kiril Despodov pun je optimizma

- Prvi pogodak Dinama nas je ponizio, ali nismo pognuli glavu i pokušali smo brže vratiti zaostatak. Mislim da momčad može puno više. Moramo učiniti puno više ako želimo ono ka čemu težimo - rekao je Despodov pa dodao: 

- Nadam se da ćemo sljedeći tjedan eliminirati Dinamo. Današnja utakmica daje nam optimizam za to. 

POGLEDAJTE VIDEO: SAŠA MATIĆ O KOVAČIĆU I VIDI 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • donjuan 03.08.2022.

    Ma daj,... odigrali ste koliko vam je Dinamo dopustio. I bez obzira na vasu dominaciju u vecem dijelu tekme, Dinamo je imao bolje i vise sansi za pogodak. Tak da mozete biti zadovoljni aktivnim rezultatom i ako Dinamo ne bude imao uzasno losu vecer na Maksimiru, ispast cete. Ajd Bog.... papa

  • pile2244 03.08.2022.

    Dinamo prolazi jos kad vide Maksimir gotovi su

  • baba strumpf 03.08.2022.

    Je zabili ste gol zahvaljujući Livakoviću

Komentiraj...
Vidi sve komentare