To je to što me zanima!

Bugarski huligani naganjali su izraelske igrače po travnjaku

Izraelski Ashdod gostovao je u Bugarskoj kod CSKA Sofije. Nakon trećeg crvenog kartona gostujućim igračima, domaći navijači ušli su u teren i počeli tući Izraelce...
Vidi originalni članak

Trebala je to biti prijateljska utakmica . Završila je s tri crvena kartona gostima iz Izraela , masovnim upadom bugarskih navijača na teren i bježanjem gostujućih nogometaša na tribinu pa u svlačionicu. Tako nekako bi se mogla sažeti utakmica CSKA Sofije i izraelskog Ashdoda u nedjelju. Bilo je to sve samo ne nogomet.

Izraelski igrači bili su nevjerojatno grubi. Vodili su 1-0, a u sudačkoj nadoknadi jedan od njihovih igrača brutalno je s dvije noge ušao u igrača bugarske momčadi. Izravan crveni karton, već treći koji su dobili izraelski igrači na toj utakmici, i tu je nastao kaos. Prvo gužva među igračima, potom boce s vodom i upad bugarskih ultrasa.

Gostujući nogometaši pobjegli su na prazan dio tribine, oni koji su stigli do tamo, a nakon toga su se nekako izvukli prema svlačionicama dok su bugarski navijači ostali na terenu. Jedan od igrača Ashdoda dobio je bocom u glavu. Utakmica je službeno završila s 1-0 pobjedom Izraelaca.

CSKA Sofia najuspješniji je bugarski klub u povijesti, ali je nakon prošle sezone izbačen u treću ligu zbog financijskog kolapsa. Ashdod je prošle sezone bio zadnji u prvoj izraelskoj ligi pa je automatski ispao u drugu.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • THE KING 03.08.2015.

    Trebali su ih pustit da i pregaze

  • user_385582 03.08.2015.

    Hihi ,dobro je da su Izraelci uopste uspeli da umaknu Bugarima ,da se ne daj Boze nesto njima desilo ceo Mosad sa Netanyahuom na celu navalio bi na Bugarsku!!!!

  • Stručni komentator 03.08.2015.

    kazniti Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare