To je to što me zanima!

Bugarski prvoligaš treći put u sezoni smijenio istog trenera

Canko Cvetanov i treći put u istoj sezoni dobio je otkaz u Etaru iz Velikog Tarnova. Nakon prva dva otkaza navijači su uspjeli vratiti svojeg miljenika ponovno na klupu
Vidi originalni članak

Bugarski nogometni prvoligaš Etar Veliko Tarnovo otpustio je trenera Canka Cvetanova treći put od početka sezone.

Cvetanov je otpušten prvi put u kolovozu nakon 1-0 poraza od Beroe Stare Zagore, a onda drugi put nakon istovjetnog poraza od Pirin Gotsea u rujnu. U oba je navrata Cvetanov vraćen na svoju dužnost nakon protesta navijača čiji je miljenik.

Nekadašnji bugarski reprezentativac, član reprezentacije koja je 1994. godine osvojila četvrto mjesto na SP-u, imenovan je trenerom Etara u siječnju, te ih potom odveo do elitnog razreda bugarskog nogometa nakon 14 godina provedenih u nižim ligama.

Prema klupskom priopćenju razlog Cvetanovljeve smjene leži u "nizu izjava kontra turskog vlasnika kluba Feyzija Iljanlija kojima se potkopava i prestiž kluba".

U sretnija vremena Etar je 1991. bio bugarski prvak i dao je pet igrača u slavnu reprezentaciju iz 1994. godine, a danas je tek pretposljednja momčad bugarskog prvenstva s tek četiri osvojena boda u 8 kola.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mestar 16.10.2012.

    Vecina klubova na istoku je u rukama mafijasa i samo sluze za pranje novca.Svi nesposobni se kriju iza trenera, kada nema rezultata on jedini dobije nogu.

  • ceso-liverpool 16.10.2012.

    ovoga nema ni kod mamića!

  • PMF 087 15.10.2012.

    E Mamiću, Mamiću.. evo ima i "boljih" od tebe.. Doduše ti si "trkać" na duže staze a ovi su samo na godinu dana... Teško da tvoj rekord dostignu na duži period.

Komentiraj...
Vidi sve komentare