To je to što me zanima!

Bukovina nakon 23 godine nije tehniko, Jovićević želio Kužea!

Igor Jovićević je u drugoj momčadi Dinama odlično surađivao s Markom Kužeom, sinom pokojnog trenera Josipa (velikog miljenika brojnih navijača), ga je sa sobom odlučio 'prebaciti' i u prvu momčad...
Vidi originalni članak

Dinamo je danas predstavio novog trenera Igora Jovićevića (46), ali odmah i njegov cjelokupni stručni stožer. Tu se nalaze njegovi pomoćnici Damir Krznar i Alen Peternac, kondicijski treneri Ivan Štefanić i Stipe Marina, trener golmana Sandro Žufić, analitičar Vedran Attias, te tehnički direktor Marko Kuže.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iin pokojnog trenera Dinama Josipa Kužea preuzeo je funkciju Davora Bukovine koji tako poslije 23 godine više nije tehnički direktor. Davor Bukovina na svoju je poziciju stigao još 1. siječnja 1997. godine, u međuvremenu preživio čak 36 trenerskih promjena. Ali, očito ne i ovu posljednju, sada će njegov posao u budućnosti preuzeti Kuže.

Davor Bukovina ipak neće postati 'bivši', već će ostati u sustavu kluba, svojim znanjem i iskustvom na neki način biti mentor, ali i svakako pomagati Kužeu. U Dinamu su očito htjeli potpuno nove ljude, a Bukovini je na kraju 'presudio' sam Jovićević. Koji je na poziciji tehničkog direktora (ili tim-menadžera) želio čovjeka od povjerenja.

Igor Jovićević i Marko Kuže dugogodišnji su prijatelji, njihovi pokojni očevi (Čedomir i Josip) bili su i kumski povezani, a uspješnu suradnju, također na relaciji trener - tim menadžer, ovaj je dvojac protekle tri godine ostvario u Dinamu 2. Marko Kuže tako je postao novi 'tehniko' Dinama...

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dmiota 23.04.2020.

    Koja laprdanja u komentarima da se smrzneš ljudi opčinjeni Mamičem a on ostvarii najbolje rezultate ikada i klub najbogatiju u povjesti!!!!

  • stipe1810 23.04.2020.

    the end !!

  • hrvatska kuna 23.04.2020.

    Bit ces trener dva kola I to ti je to frende.... A u ta dva kola gubis bodove u nastavku prvenstva kad god se dogodi prvu utakmicu gubis u Varazdinu!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare