To je to što me zanima!

Bullsi zaradili tri poraza u nizu: "Ova je serija kupanje u krvi"

Nakon pobjede nad Chicagom i vodstva 3-1, trener Heata slikovito je opisao intenzitet utakmica. Nije još gotovo, rekao je najbolji igrač Bullsa Derrick Rose
Vidi originalni članak

Prvi put ove sezone Chicago je izgubio tri utakmice zaredom.

- Nije još gotovo - rekao je najbolji igrač Bullsa Derrick Rose nakon partije pune pogrešaka. Miami je nakon produžetka slavio 101-93 i poveo 3-1 u finalu Istoka.

- Gledajte, ova je serija kupanje u krvi. Kompetitivna je do krajnjih granica - slikovito se izrazio trener Miamija Erik Spoelstra.

Tenzije osjećaju čak i televizijski analitičari, poput legendarnog Charlesa Barkleya, kojeg su uoči treće utakmice navijači Miamija vrijeđali dok je bio u studiju ispred dvorane, a on im je uzvratio srednjim prstom.

- J... se, Chuck - vikali su mu jer je uoči početka serije prognozirao pobjedu Chicaga. To su mu zamjerili navijači, ali i igrači.

- Ma to su najobičniji cmizdravci - odgovorio im je Barkley, koji se posebno obrušio na navijače.

- Kažu mi da ne valjam, da nikad nisam osvojio naslov prvaka. Uvijek se nasmijem kad mi netko to kaže. Čovječe, pa ti radiš u McDonald’su. Moj život je puno bolji od tvog - rekao je Chuck.

Ipak, kako bi izbjegli nove incidente, studio su na četvrtoj utakmici preselili unutar dvorane.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Vlaj1950 25.05.2011.

    miami pobjedjuje. na snagu i individualnost, al trenutacno pobjedjuje. u regularnom dilu sezone je redovito ˝pusija˝ od jacih ekipa, a u play offu su izbacili 76erse i boston (vrlo vjerojatno i bullse, al valjda ih necu ureci). iako navijan za heat od 2006. nevirujen da mogu pobijediti mavse, ali u narednih par godina heat ce sigurno vladati nba-om. kad se jos vise uigraju i kad pojacaju klupu nece im biti premca. GO HEAT!!!!

  • God like MANUTD 25.05.2011.

    mogli su, mogli su... što nisu?

  • umijetnik10 25.05.2011.

    rose je zvijer od igrača ali pod hitno treba popravit šut jel onaj jučerašnji postotak je mizaran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare