To je to što me zanima!

Bundesliga Dream Team: Olić, Mandžukić ili Drmić u napadu

Na stranici njemačke nogometne lige traje izbor za Dream Team Bundeslige, ekipu sastavljenu od igrača koji igraju u Njemačkoj, a nastupit će na Mundijalu u Brazilu...
Vidi originalni članak

Službena stranica Bundeslige napravila je izbor za Dream Team njemačke nogometne lige od igrača koji bi trebali nastupiti na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu. 

Ponudili su čitateljima glasovanje za svaku poziciju na terenu. 

Za jednog napača konkuriraju trojica Hrvata - Mario Mandžukić, napadač Bayerna, Ivica Olić, prva violina Wolfsburga te Josip Drmić, novi igrač Bayera iz Leverkusena. Drmić je Hrvat, ali je izabrao švicarsku nogometnu reprezentaciju.

Glasovanje završava 8. lipnja, a tada će se kristalizirati Dream Team Bundeslige za Svjetsko nogometno prvenstvo 2014. godine. U njemu će sigurno biti jedan hrvatski napadač, samo je pitanje hoće li to mjesto popuniti Mandžo, Olić ili Drmić.

U trenutku pisanja ovog članka Mario Mandžukić vodi sa 69 posto glasova ispred Josipa Drmića (20 posto) i Ivice Olića koji ima 11 posto glasova.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • gallaz 06.06.2014.

    mandzukic je prevara od igraca, htjeli mi to priznat ili ne!

  • limex1989 06.06.2014.

    tko je posjetio tu stranicu bundeslige vidio je koliko zapravo Njemci vole Robbena i Riberyja...toliko da su ispred njih Heung-Min Son i Marco Reus...i brine me samo gdje je Lew ako je tako dobar...nema ga medju 6 najboljih u bundesligi

  • limex1989 06.06.2014.

    3 hrvata u izboru

Komentiraj...
Vidi sve komentare