To je to što me zanima!

Bundesliga: Ivica Olić strijelac, Rakitić asistent

Hrvatski reprezentativac Ivica Olić postigao je gol u remiju Schalkea i HSV-a, a Ivan Rakitić je asistirao Krstajiću kod prvog gola
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivica Olić potvrđuje da je u sjajnoj formi. Opet je bio strijelac i to u derbiju 13. kola protiv Schalkea za koji je Ivan Rakitić igrao do 80. minute i upisao asitenciju za vodeći gol. Poveli su "rudari" golom Krstajića nakon što je slobodni udarac izveo Ivan Rakitić, a izjednačio je Olić u 35. minuti utakmice. 
Aktualni prvak Stuttgart, u drugom velikom derbiju, na svom je stadionu pobijedio Bayern 3-1. Strijelci za Stuttgart bili su Gomez (10.', 42.'), Basturk (30.'), a počasni gol za Bavarce postigao je talijanski napadač Luca Toni. Bayern je posljednjih 20 minuta igrao s igračem manje jer sudac isključio Brazilca Lucija.
Werder je nakon poraza u Ligi prvaka od Lazija "utrpao" Karlsuheu četiri gola u Bremenu. Dvaput je precizan bio Diego, a po jedan gol zabili su Hugo Almeida i Brazilac Naldo. Jurica Vranješ ušao je u igru u 72. minuti, a Ivan Klasnić je ozlijeđen.  
Nogometaši Borussije su u  Dortmundu odigrali s Eintrachtom iz Frankfurta bez pobjednika (1-1). Gol za Borussiju je zabio je Kringe, a strijelac za goste bio je Amanatidis. Mladen Petrić izišao je u 67. minuti, a Robert Kovač odigrao je svih devedeset minuta.



REZULTATI 13. KOLA BUNDESLIGE

Borussia (D) - Eintracht Frankfurt 1-1, Schalke - HSV 1-1, Hansa Rostock - Energie Cottbus 3-2, Hertha Berlin - Hannover 96 - 1-0, Werder - Karlsruhe 4-0, Stuttgart - Bayern 3-1
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare