To je to što me zanima!

'Bundesliga je gotova, Bayern će dominirati i u Ligi prvaka...'

Listopad je tek počeo, a Bayern je stvorio 7 bodova zalihe pred prvim pratiteljem u prvenstvu, dok maršira i u Ligi prvaka. Može li se već sad reći da je prvak poznat?
Vidi originalni članak

Münchenski Bayern vjerojatno je najmoćnija nogometna momčad na svijetu u ovom trenutku. Bavarci su neprikosnoveni u Bundesligi - u osam kola imaju osam pobjeda uz gol-razliku 28-4, a ni u Ligi prvaka ne ide im puno lošije - šest bodova iz dvije utakmice (8-0).

Osim statistički impozantnih brojki, kod momčadi Pepa Guardiole vjerojatno još više osvaja lakoća igre i dolaska u opasne situacije. Iskusili su to ove sezone Wolfsburg , Dinamo , ali i Borussia Dortmund , koja je prošlu subotu izgubila 5-1 na Allianz Areni.

S obzirom da su Bavarci već početkom listopada stekli sedam bodova prednosti pred žuto-crnima na ljestvici, nije malo onih koji ocjenjuju da je borba za naslov njemačkog prvaka završila i prije nego što se sezona uopće zahuktala.

- Jasno je da je Bundesliga 100 posto gotova - rekao je novinar ESPN-a Alejandro Moreno pa istaknuo neiskorištene rezerve njemačkog prvaka:

- Pogledate li ovu momčad Bayerna, vidjet ćete da ima toliku širinu klupe. Gdje su Arjen Robben , Medhi Benatia , Franck Ribéry ... Koga to uopće briga?

- Nema važnih igrača u prijašnjim sezonama, no dolaze drugi. Uskoči Douglas Costa , nema problema. Uskoči Sebastian Rode , nema problema, a Thomas Müller i Robert Lewandowski zabijaju golove. Nastavi li Bayern igrati ovom razinom, neće dominirati samo u Bundesligi, nego i na još višoj sceni, Ligi prvaka - zaključio je Moreno.

Što mislite, sprema li se Bayernu puna vreća titula ove sezone?

Idi na 24sata

Komentari 56

  • justEd 06.10.2015.

    cuo sam to vec jednom na kraju bayern : real 0 : 4

  • OnlyOneMoreBayernFan 06.10.2015.

    problem bayerna je spora obrana. gotovo svaku tekmu im protivnički napadači pobjegnu u nekoliko navrata. Real ih je prije dvije godine rastavio svojim kontrama jer braniči nisu mogli pohvatati balea i ronalda. malo više poradit na obrani i to je to. ove godine real ima čudnog trenera, a barca neće biti 100% spremna kroz veći dio godine. tu priliku treba iskoristit, jer bayern ima kvalitetnu klupu. Naprijed Bayern, po novu krunu u ligi prvaka!

  • SDP-ov fan 06.10.2015.

    Hmmmmmmmm , zanimljivo ,al imam osjećaj da će bit kao prošle i predprošle , bayern zvijer , bayern ovo ono , a real i barca očitaju lekciju borussia je dobra al nije čvrst orah kao najbolji u Europi ( barca , real , psg) tek će mo to vidjet u peti mjesec pa čak i protiv arsenala ko zna

Komentiraj...
Vidi sve komentare