To je to što me zanima!

Bundesliga: Šest golova Ivana Čupića za pobjedu Löwena...

Šest je golova (tri iz sedmeraca) ugradio hrvatski rukometaš Ivan Čupić u pobjedu Rhein-Neckar Löwena (36-24) u gostima kod Hannovera u 23. kolu njemačke lige
Vidi originalni članak

Naš desnokrilni rukometaš Ivan Čupić bio je drugi strijelac svoje momčadi, iza Bjarte Myrhola koji je suparničku mrežu pogodio osam puta. Zadržao se ovom pobjedom Löwen na četvrtom mjestu ljestvice.

Magdeburg je na svome terenu svladao Gummersbach s 37-29, a u poraženoj su momčadi po četiri gola postigli hrvatski reprezentativci Drago Vuković i Vedran Zrnić. Efikasniji od njih je s devet golova kod gostiju bio samo Adrian Pfahl.

Kiel je domaćom pobjedom 36-23 protiv Melsungena, na čijim je vratima bio Mario Kelentrić, smanjio zaostatak za vodećim HSV-om na četiri boda.  Hamburžani su, podsjetimo, dan ranije odigrali tek neodlučeno (30-30) kod Lübbeckea, uz sedam golova Igora Vorija.

Rukometna Bundesliga, 23. kolo:

Rheinland - Grosswallstadt 25-32

Hannover - Rhein-Neckar Löwen 24-36

Magdeburg - Gummersbach 37-29

Göppingen - Balingen 25-25

Kiel - Melsungen 36-23

Idi na 24sata

Komentari 3

  • cool_cat 16.03.2011.

    bravo Ivane!!!!!

  • salem 24.02.2011.

    Čovjek i nije bio toliko ozlijeđen očito, pošto je već prvu utakmicu Bundeslige nakon svjetskog prvenstva odigrao spreman, zabija golove, rekao je da želi i može na SP, ali nisu ga pustili......mislim jedna o mnogih u nizu pogrešaka G&G.

Komentiraj...
Vidi sve komentare