To je to što me zanima!

Buntić: Mogu sjediti na klupi, ali iz takta me izbacuju kritike

Tek dan prije posljednje utakmice na SP-u Denis Buntić i Tonči Valčić konačno su se oglasili. Obojica slavljem protiv Islanda žele popraviti dojam na SP-u u Švedskoj
Vidi originalni članak

Nisu u Švedskoj došli do rezultata koji su sami očekivali, ali i koji je nacija od njih očekivala. No hrvatski rukometaši, barem većina njih, nije "tonula". Bilo dobro ili loše, svi su spremno odgovarali na pitanja nakon utakmica. Jedino su Denis Buntić i Tonči Valčić uporno šutjeli.

- Govorit ću kad to zaslužim na terenu - rekao je nakon nekoliko uvodnih utakmica Valčić, koji je na SP-u neprepoznatljiv.

Barem u odnosu na ono što je igrao u dresu CO Zagreba jesenas. I zato mu nije lako ovdje u Švedskoj.

- Teško se nosim sa svime što se događalo na ovom turniru. Cijeli turnir se tražim, a nisam se našao - rekao je Valčić (32), najstariji igrač hrvatske reprezentacije i čovjek koji je u ključnim utakmicama igrao isključivo u obrani.

- Ne znam u čemu je problem, sve bi bilo lakše da znam... Ali moram ovaj turnir što prije zaboraviti i okrenuti novu stranicu. Pritisak visokih očekivanja, što se mene tiče, nije bio problem - kaže Tonči.

Za razliku od njega, Denis Buntić u Švedskoj je odigrao neke vrlo pristojne dionice, pogotovo u napadu.

Kritike me mogu izbaciti iz takta, zbog njih poludim i teško se uspijevam koncentrirati na igru 

- Ne volim ovakve situacije, kad moram govoriti pred novinarima - požalio se Buntić pa dodao:

- Zadovoljan sam kako sam odigrao na SP-u, osim u onoj prvoj utakmici protiv Rumunjske. Uvijek može i bolje, ali mislim da je bilo OK.

Utakmice je često na desnom vanjskom počinjao Marko Kopljar, tek poslije ulazio je Buntić.

- Ne smeta mi ni najmanje sjediti na klupi, zapravo mi je svejedno igram li minutu, dvije ili šezdeset. Ali zato me neke kritike mogu izbaciti iz takta, zbog njih poludim i teško se uspijevam koncentrirati na igru - rekao je Buntić.

- Ne želim govoriti čije su to kritike, o tome možemo kad prvenstvo završi.

A završit će nakon utakmice za peto mjesto protiv Islanda.

- Nadam se da ćemo u toj utakmici slaviti i barem malo popraviti taj loš dojam koji smo ostavili, iako mislim da je uspjeh što smo osigurali kvalifikacije za London - rekao je Buntić.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • alphaBet365 31.01.2011.

    5600 KUNA ZARADA U SAMO MJESEC DANA! 16/21 POGOĐENIH LISTIĆA U SAMO 2 CIKLUSA. drugi tek traje. Svratite i uvjerite se u najbolji kladioničarski tim na blogeru. ANALIZE, PAROVI, PREPORUKE ULAGANJA, KLADIONICE, ZARADA -SVE NA JEDNOM MJESTU! alphabet365 . bloger . hr (spojeno)

  • MarijoDumancic 28.01.2011.

    decki sve najbolje bice bolje na europskom i olimpijadi, puno srece i zdravlja vam zelim

  • ljubimaac 28.01.2011.

    e baš te kritike kao takve ne smiju izbacit iz takta jer onda time pokažeš da si slabić u glavi i da nisi sposoban radit pod pritiskom javnosti...znam iz vlastitog iskustva

Komentiraj...
Vidi sve komentare