To je to što me zanima!

Buran trening Intera: Skoro su se potukli Cassano i trener...

Svađa između napadača i trenera 'nerazzurra' pretvorila su u razmjenu psovki, a navodno se Anotnio Cassano i fizički htio obračunati s Andreom Stramaccionijem
Vidi originalni članak

Burno je u petak bilo nakon treninga nogometaša milanskog Intera. Na putu prema svlačionici žestoko su se posvađali napadač Antonio Cassano i trener Andrea Stramaccioni, piše Gazzetta dello Sport.

Svađa između napadača i trenera 'nerazzurra' pretvorila su u razmjenu psovki, a navodno se Cassano i fizički htio obračunati sa Stramaccionijem.

Fizički sukob spriječili su Dejan Stanković te sportski menadžer kluba Ivan Cordoba koji su ih uspjeli nekako razdvojiti.

U subotu obojicu očekuje razgovor s predsjednikom Intera Massimom Morattijem, kako bi se situacija smirila jer pred Interom je neizvjestan kraj sezone u Serie A gdje će pokušati dohvatiti Ligu prvaka za sljedeću sezonu.

Cassano izostavljen iz kadra 

Kao posljedica svega je Cassano izostavljen iz kadra za nedjeljni ogled Serije A protiv Catanije.

- Ono što se dogodilo moglo se dogoditi u bilo kojoj drugoj svlačionici u Seriji A. Nije bilo nikakvog fizičkog kontakta, samo rasprava, kao što ih je bilo i u prošlosti – komentirao je Stramaccioni.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • WOMANIZER 03.03.2013.

    a radi čega su se posvađali?

  • mučkođubre2 02.03.2013.

    a decko nema veze sa zdravom pameti...

  • ronaldo-united 02.03.2013.

    Casano gdje god bude pravi probleme.Igrat za Milan pa otic u najljuceg rivala Intera to je dokaz da je dno dna od covjeka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare