To je to što me zanima!

Krizi Hajduka nema kraja: Bod osigurao Eduok sjajnim golom

Nogometaši Intera iz Zaprešića poveli su protiv Hajduka u 26. minuti. Loptu je u svoj gol nakon nespretne intervencije pospremio Stefan Simić. Izjednačio je Samuel Eduok u 42. minuti udarcem s desetak metara
Vidi originalni članak

Hajduk ni protiv Intera u Zaprešiću nije uspio doći do sva tri boda. Istina, imali su više od igre, ali lopta nije htjela u gol. Imali su "bili" mnoštvo prilika, ali večeras je sve skidao sjajno raspoloženi Mladen Matković, koji je veći dio sezone bio rezerva Žigi Frelihu.

Splićani su dominirali u uvodnim minutama, ali presjekao ih je autogol češkog stopera Stefana Simića. Raspala se Hajdukova obrana u tom napadu "diva iz predgrađa", došla je lopta do Antonija Boseca koji je oštro ubacio u peterac, a loptu u svoju mrežu nespretnom intervencijom posprema spomenuti branič.

Pribrao se Hajduk i poravnao u 42. minuti golom Samuela Eduoka. Nigerijac je nakon prekida namjestio loptu na lijevu nogu, odvagao čuvara i zabio u kut. Bio mu je to peti gol ove sezone.

Pokušao je Damir Burić u drugom poluvremenu uvođenjem Delića i Tahiraja doći do odlučujućeg gola, ali nije išlo. Nekoliko krasnih prilika promašili su Eduok i Jairo.

Hajduk je remijem došao do 32. boda i nalazi se na drugom mjestu 1. HNL, a Inter je ostao posljednji s 12 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 210

  • biberrr 08.12.2019.

    Zar Nigerijci igraju u Ajduka? A di su splitska dica? Aeee!

  • Plava Krv 07.12.2019.

    Sta je sad ne slavite bod vise? Sami bog vas je spasio od petarde protiv Dinama a slavilo se kao da ste osvojili prvenstvo! Sad sjednite i gledajte jel ste VI oni koji ste odlucili o svemu, model upravljanja, Nas Hajduk (hahahaha), NO, Brbica, Bjelanovica, Burica i koje igrace se treba dovest. VI ste o svemu odlucivali jel nije fer da se svi skupa maknete od Hajduka?

  • Dadolibe 07.12.2019.

    Tragedija Burić&Brbić se nastavlja i ne vidi joj se kraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare