To je to što me zanima!

Burić: Nije baš Italija bolji izbor od Mađara za finale

Uspjeli smo izdržati euforiju koja se stvorili i proći Srbe, a to mogu samo velike momčadi. Ali i Italija je sjajna, u finalu će biti još i teže, kaže Barač
Vidi originalni članak

Ovo nije kraj, ne smijemo si dozvoliti da dođe do zadovoljstva ili bilo kakvog opuštanja nakon polufinala, upozorio je izbornik Ratko Rudić jutro nakon što je Hrvatska otišla u finale EP-a.
Opuštanja ni ne može biti, ne uz tipa kao što je Rudić.
- Kako smo slavili? Pa, na bazenu, s ljudima - rekao je Rudić.
- Ovaj trenutak tretiramo kao i svaki prije važne utakmice. A nas čeka najvažnija utakmica na turniru - dodao je Ratko, oduševljen atmosferom na bazenu uz Savu, kaže da mu stižu poruke od prijatelja iz cijelog svijeta.
- Ljudi ne mogu vjerovati da se na vaterpolu može stvoriti ovakav ambijent, da na tribinama ima toliko djece - kaže Rudić, koji je mladog Sandra Sukna protiv Srbije u igri držao sve 32 minute.
- Ma nije to problem, dobro smo fizički spremni, a malo te i ponesu navijači - pomalo sramežljivo rekao je Sukno, kojem je Bošković "oteo" onaj posljednji, odlučujući peterac.
- Pitao me što ćemo, a ja sam mu rekao: 'Ako ti hoćeš, samo ajde' - nasmijao se Sandro i dodao:
- Stariji je i iskusniji, može pucati i deset peteraca zaredom ako hoće. Kad on više ne bude mogao, pucat ćemo mi drugi.
Briljirao je protiv Srba i Damir Burić, zabio tri komada, "kopao" u obrani. Boje ga se i Talijani, koji nas čekaju u finalu, kažu da ih je sam dobio u utakmici u skupini.
- Valjda oni najbolje znaju... - gotovo ravnodušno rekao je Burić.
- Prošlo je vrijeme razmišljanja o Srbiji, sad su važni samo Talijani. Nezgodni su, moćni opasni u kontrama. I nije istina da su bolji izbor od Mađara - kaže Burić.
Kapetan Samir Barač igrao je finala EP-a u Firenzi i Kranju, oba puta je izgubio.
- Uspjeli smo izdržati euforiju koja se stvorili i proći Srbe, a to mogu samo velike momčadi. Ali i Italija je sjajna, u finalu će biti još i teže nego u polufinalu - misli Barač.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bizzy_dany 10.09.2010.

    ima da dobije te italijane.. uveren sam! odkada su oni opet tako postali jaki.. nerazumem.

  • dankec12 10.09.2010.

    ma sta nije, onaj golman im je protiv mađar cuda obranio, tko zna kad ce opet onako branit sve, dobivamo sigurno

  • boli_me_briga 10.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare