To je to što me zanima!

Burić: O Vlašićevoj izjavi ne mislim ništa i ne želim pričati

Joško Vlašić izašao je u medije sa stavom kako njegov sin ne igra na adekvatnoj poziciji te da bi na mjestu polušpice pružao više, ali Burić mu nije želio odgovoriti
Vidi originalni članak

Uoči posljednje utakmice u 2015., gostovanja kod Istre u Puli, trenera Hajduka Damira Burića muče teške brige oko sastava. Nedostaje mu puno igrača, a ide na noge tradicionalno neugodnom protivniku, koji mu je nanio najteži poraz u ovoj sezoni.

- Nedostaju Ohandza, Mujan, Nižić, Maglica, Bilji, Vlašić, Kalinić, Radčenko... Oni ne idu na put, svaki sa svojim problemima, udarcima koje su dobili... Odigrali smo 32 utakmice u polusezoni, a kompletna Bundesliga igra se 34 kola. Naša mlada momčad zaslužuje respekt, odigrali su jako dobro, još Pula pa će na zasluženi odmor.

Odradili su Hajdukovci i zajedničku večeru, nazdravili svemu što su napravili, a trener se ne boji da bi to moglo biti kontraproduktivno uoči utakmice. 

- Moji igrači su odgovorni, druženje je bilo pogođeno, svi su bili kao jedan i siguran sam da se to neće negativno odraziti na utakmicu s Istrom. Atmosfera je u momčadi dobra, dobro smo radili i to mi daje nadu da ćemo i u Puli odigrati dobro protiv neugodnog protivnika, koji se dobro nosio protiv svih 'velikih'. Gubili su minimalno protiv favorita, u zadnjim sekundama. Zato ih respektiramo, ali želimo odgovoriti našim dobrim i kvalitetnim pristupom na terenu. Samo se nadam da će travnjak biti dobar za igru.

Priznao je Burić da ga poraz u Puli u prvom dijelu još boli, ali i da je sam za njega kriv.

- Pogriješio sam, išao sam na rotiranje, promijenio veliki broj igrača jer sam mislio sam da ćemo uspjeti proći i Pulu i u Europi. To je bila moja odluka i nije bila dobra. To je tako, moji momci kažu da mi nemamo sreće, ili zgazimo protivnika ili smo bolji pa dobijemo. Nismo dobili nijednu poklonjenu utakmicu. Sve smo pošteno zaradili.

Zanimalo je novinare i zbog čega je Maloku zapostavljen, no Burić ne dijeli to mišljenje. 

- Samo svakodnevni pristup radu daje potpunu sliku. Vidi se puno toga u taktičkom i individualnom dijelu, koji je neophodan da bi grupa funkcionirala. Elvir ima 19 godina, igrao je puno i dobro, ponekad je trebao igrati i više, ali na njegovoj poziciji su dobro odigrali Tudor ili Bencun. Mislim da je odigrao dobro i dosta. Elvir puno bolje reagira s klupe, donosi svježinu...

Joško Vlašić izašao je u medije sa stavom kako njegov sin ne igra na adekvatnoj poziciji te da bi na mjestu polušpice pružao puno više.

- O toj izjavi ne mislim ništa i ne želim se izjašnjavati - bio je rezolutan Burić, što je otvorilo mnoga pitanja, na koja će i on, ali i Vlašić morati odgovoriti.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • popaj1950 19.12.2015.

    ri koliko vas je bilo u Zagrebu jucer ???

  • Anonymous1950 19.12.2015.

    Nesto ka Armada,ka mali misevi svih ovih godina nema ih nigdi cak i kad je Rijeka znala bit treca..cin se priblize prvon mistu odnekud misevi provire na portalima i tribinama..za dvi godine bit ce vam prazne tribine,a nisu ni sad nesto pune..tako da cete se vratit i realnost..ne priznajen nista osin BBB i Torcide..ovo ostalo je kaki vitar puse.. ;)

  • 18.12.2015.

    Gabeliću.....crni Gabeliću....pa šta nam to radiš...kao da nisi naš čovik......

Komentiraj...
Vidi sve komentare