To je to što me zanima!

Burić uoči Osijeka: Tko će nam braniti? Pa to je lako, golman...

Osijek je iskusna i kvalitetna momčad. Imaju feštu jer im navijači slave rođendan, a mi smo magnet za publiku, rekao je Damir Burić uoči utakmice u nedjelju
Vidi originalni članak

Trener Hajduka Damir Burić najavio je gostovanje u Osijeku (nedjelja u 15 sati) kao gostovanje kod dobre i kvalitetne momčadi, čiji rezultati u zadnje vrijeme ne pokazuju pravu sliku njihove snage.

Osijek već dugo nije pobijedio, čak ni zabio gol, no to nimalo nije promijenilo percepciju trenera Hajduka. 

- Ne bih volio da im se otvori špina protiv nas – kazao je dobro raspoloženi Burić i dodao: 

- Jako su iskusna i kvalitetna momčad, imaju jako puno kvalitetnih igrača, poput Škorića, Šorše, Vojkovića, Jukića, Grgića... I jedni i drugi smo rasterećeni, oni imaju i veliku feštu svojih navijača, koji slave rođendan, a mi smo i onako magnet za publiku, gdje god mi dođemo, veliki je interes, tako da nas očekuje jedna lijepa utakmica. Poznavajući moje momke i njihov motiv, oni se uvijek žele nadigravati. 

Buriću se u konkurenciju vraća Juranović, no upitni su Maloku i Vojković, a od ranije ne mogu Vlašić i Bencun.  

- Problema je puno, ali ne žalimo se. Vlašić i Bencun su na jako dobrom putu oporavka, sve ide svojim tijekom i ne žurimo. Vremena imamo, najvažnije je da ozljede budu zacijeljene 100%. Priliku će do kraja sezone dobiti mladi, ali kad je Hajduk u pitanju, to je uvijek kompleksno.

- Hajduk uvijek teži pobjedi, a željeli bi dati šansu svima. Nama se otvara mogućnost da zbog ozljeda ili kartona pružimo šansu nekim mlađim igračima, ali želja za pobjedom je veća. U svakom slučaju, oni koji budu na terenu, dat će svoj maksimum - rekao je trener Hajduka.

Iako se Kalinić dobro oporavlja, novu priliku bi trebao dobiti Grbić

- Branit će golman, ha, ha,ha... Kalinić se oporavlja, ali ne želimo riskirati, na tom smo mjestu kvalitetno ekipirani - dodao je Burić.

U medijima se pojavila informacija kako je sportski direktor Splita Tonći Bašić kandidat za prvog Burićevog suradnika, no on je to demantirao. Ili barem pokušao demantirati. 

- Imena ljudi s kojima sam ja kontaktirao, nisu izašla u novinama, a ova koja su se pojavila u novinama, ja s njima nisam kontaktirao. Da jesam, ne bi bili u novinama – zaključio je Burić

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Sangajac 29.04.2016.

    Stižu mušterije

  • DALMATINKA 29.04.2016.

    nek pobjedi bolji sritno moji

  • tovar.IŠ 29.04.2016.

    koja sramota od kluba

Komentiraj...
Vidi sve komentare