To je to što me zanima!

Bus s košarkašicama sletio s ceste: Poginuli trener i direktor

U slijetanju busa s ceste poginuli su trener ekipe Akos Fuzy te sportski direktor Peter Tapodi, dok je nekoliko igračica teško ozlijeđeno, pišu mađarski mediji
Vidi originalni članak

Tešku prometnu nesreću doživjele su košarkašice Györa dok su putovale na prijateljsku utakmicu u Šopron.

Vozač njihovog autobusa skrenuo je s puta kako bi izbjegao direktan sudar s automobilom koji je došao u njegovu traku. U slijetanju s ceste poginuli su trener ekipe Akos Fuzy te sportski direktor Peter Tapodi, dok je nekoliko igračica teško ozlijeđeno, piše mađarski portal Kisafold.hu.

Srpskoj reprezentativki Nataši Kovačević je amputiran dio lijeve noge do koljena, a prema posljednjim informacijama nijedna košarkašica nije u životnoj opasnosti.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • POTPEC 08.09.2013.

    Vozač sam i znam da je glupo to reči ali vozači mahinalno kada vide vozilo ispred sebe skreču sa ceste računajuči da neče ništa biti. Nekad je bolje manje bižati, pa zakačiti krivca jer oni ionako redovno biže. Žao mi što su poginuli trener i sportski direktor ali mi je još žalije mladih cura koje su ozljeđene a pogotovo Nataše

  • 08.09.2013.

    Tragedija! Jadna ta mlada cura. Nastradala ni kriva ni dužna zbog nekog kretena. Bože mi prosti kad sam vidila saobraćajna u Mađarskoj samo sam pomislila: da nije opet Čačić.

  • doxy 08.09.2013.

    nedaj Boze nikom

Komentiraj...
Vidi sve komentare