To je to što me zanima!

Bila bi to senzacija: Buvač je prvi favorit za klupu Arsenala!

Željko Buvač je nakon 17 godina otišao od Jürgena Kloppa. Razlog na kraju ipak izgleda nije svađa, već činjenica da Buvač kreće u prvi, veliki samostalni trenerski posao. Žele ga Arsenal i Borussia Dortmund
Vidi originalni članak

Po britanskim kladionicama Željko Buvač je u ovom trenutku prvi favorit za trenera Arsenala. Bivši pomoćnik Jürgena Kloppa bi tvrde tamošnji mediji na klupi trebao naslijediti Wengera.

Zbog toga je Buvač i otišao iz Liverpoola, nakon 17 godina napustio je Kloppa zbog toga što kreće u prvi, veliki samostalni trenerski posao. Na kraju se ipak dvojica prijatelja nisu posvađala. Buvač bi trebao preuzeti Arsenal, ali na klupi ga navodno želi i Borussia Dortmund u kojoj je bio Kloppov pomoćnik.

ODLAZI 'MOZAK' PRESINGA Teška svađa na Anfieldu: Buvač nakon 17 god. napustio Kloppa

Buvač je prvi favorit za Arsenalovu klupu, a iza njega su Allegri, Enrique, Ancelotti, Rodgers i Mourinhov dugogodišnji pomoćnik Rui Faria. Sve su to poznata i dokazana trenerska imena i bilo bi veliko iznenađenje da bivši Kloppov pomoćnik preuzme "topnike".

Čelnici Arsenala su se izgleda odlučili kockati. To bi doista bilo kockanje. Dati klupu ovog velikog kluba u ruke čovjeku koji nije imao niti jedan pravi samostalni trenerski posao u karijeri.

Po kladionicama su kandidati za trenera Arsenala i dva Hrvata. Slaven Bilić i Wengerov pomoćnik Boro Primorac.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • sportas03 01.05.2018.

    Od kad je nastupila ta sloboda mišljenja i pisanja ovi tobože novinarčići pišu svašta!A koliko je u svemu tome istine ; to nebi ni baba vanga predvidjela...

  • Gunersss_ 01.05.2018.

    U prijevodu ide nekako ovako-vlasnici ce dovest mladeg Wengera koji ce i dalje sutit i primat veliku placu i prodavat maglu medijima. Jer ako dovedu neko veliko ime,njemu nece moci govorit sta ce radit i koliko ce mu para dat,Ancelotti dode i kaze hocu 200mil na raspolaganje i amen. Mislim da to ovima ne odgovara bas!

  • 01.05.2018.

    Ja mislio da je Kosko prvi favorit a njegov pomocnik bjeli mis!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare