To je to što me zanima!

C. Ancelotti: Ne trebamo nikoga potpisati u siječnju

Momčad Chelseaja može biti jako zadovoljna kako je dosad obavila sve zadatke u Premier ligi. Nakon pobjede nad Arsenalom uvjerljivo su prvi
Vidi originalni članak

Trenutačno Chelsea ima pet bodova viška u odnosu na prvog pratitelja Manchester United, pa deset više od Tottenhama i čak jedanaest u odnosu na Arsenal. Iako je Međunarodni sportski sud (CAS) privremeno zamrznuo FIFA-inu suspenziju Chelseaju koja se odnosila na kupnju novih pojačanja, talijanski strateg Carlo Ancelotti, koji je na čelu Chelseaja, ne vidi potrebu da u siječnju njegova momčad bude dodatno osnažena za neke nogometaše.
- Nema potrebe da bilo koga dovodimo. Znam da ćemo se suočiti s igranjem bez Drogbe, Essiena, Kaloua ili Mikela tijekom siječnja, jer će otputovati na Afrički Kup nacija, no mislim da stvarno imamo jake adute koji ih mogu zamijeniti - rekao je za The Sun Ancelotti i dodao:
- Dok god igramo ovako dobro ne bojim se ničega. I stvarno bi bilo suvišno gledati što ima na tržištu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vlaka 30.11.2009.

    samo oni možu zaustavit reala i barcu

  • appice 30.11.2009.

    Konačno pametan trener, što bi sad trebao kupit neke igrače i onda ih uništit držeći ih na klupi kad se ovi vrate...Glupost, a usput ne volim Chelsea ali su jebeno dobri i mogu zamijenit onu ekipu.

  • sila nebeska 30.11.2009.

    Ne bi se ja slozio sa njim ipak je to najaca liga na Svijetu po fifinom izboru a osta ti bez nesto vise prvotimaca nije bas lako ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare