To je to što me zanima!

Carlo: Ne znam hoću li ostati; Morata: Bilo je i gorko i slatko

Nakon dva uzastopna remija na Bernabéuu kojima je izgubio realne šanse za osvajanjem Primere te ispao iz Lige prvaka, trener Reala nesiguran je za budućnost
Vidi originalni članak

Iza Carla Ancelottija vjerojatno je najtežih pet dana u trenerskoj karijeri. Nakon što je u subotu remizirao s Valencijom na Bernabéuu (2-2) i tako vrlo vjerojatno ostao bez prilike za naslov prvaka u Primeri, u srijedu se neodlučenim rezultatom okoristio Juventus i prošao u finale Lige prvaka.

- Ne znam hoću li biti ovdje sljedeće sezone. Imamo još 15 dana do kraja sezone i dvije utakmice, nakon toga razgovarat ću s upravom kluba - rekao je talijanski trener nakon utakmice.

Real je dominirao u uzvratnoj utakmici polufinala u Madridu u gotovo svim segmentima, no nije uspio zabiti pobjedonosni gol. "Stara dama" sačuvala je pobjedu 2-1 iz prve utakmice u Torinu.

- Ispustili smo finale u prvoj utakmici. Danas smo dali sve od sebe, ali nismo imali sreće. Imali smo puno šansi, ali jednostavno nije išlo. Mislim da je Bale igrao bolje nego u prošlim utakmicama, trudio se kao i cijela momčad. Pružili smo najbolje od sebe - dodao je Ancelotti.

Reuters/PIXSELL

Prvo ime utakmice bio je Álvaro Morata, čovjek koji je praktički ponikao u Realu, no prošle sezone prodali su ga u Juventus. Vratio im je 23-godišnjak zabivši gol u Torinu i Madridu.

- Nisam slavio gol protiv Reala, nikad to ne bih mogao. Bilo je istovremeno gorko i slatko zabiti. Ove dvije utakmice bile su mi jako teške. Htio bih zahvaliti navijačima Reala, volio bih da sam mogao zabiti nekoj drugoj momčadi... - rekao je španjolski napadač i zaključio:

- Moji bivši suigrači žele nam uspjeh u finalu, poželjeli su mi sve najbolje. Baš kao i u Torinu, bilo mi je teško, ali morao sam se brzo koncentrirati. Takav je nogomet.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • šteta 14.05.2015.

    mislim da ga uprava ne smije otjrati zbog velikih uspjeha ,pa kojeg je ono trenera nadomjestio,a ako sam želi otići neka ga svim financijakim zadrže

  • FORZA JUVE 14.05.2015.

    morata ,pogba slucaj 2

  • niner 14.05.2015.

    vrati ae ti u milan gdje ce te postivati a ne u tom govnu od kluba koji te tjera nakon osvojene lige prvaka i polufinala iduce sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare