To je to što me zanima!

C. Ranieri: Patili smo i pobijedili u velikoj utakmici

Jako smo patili i na kraju pobijedili u važnoj utakmici, rekao je nakon derbija Juventus-Milan presretni trener Stare dame Claudio Ranieri
Vidi originalni članak

Nakon neuobičajenog talijanskog derbija, sa čak šest golova, mogao je biti zadovoljan samo domaći trener Claudio Ranieri, koji je nakon utakmice rekao:
- Znao sam da Milan jako kreće u utakmice. Nakon Del Pierovog gola jako smo patili, no znali smo se nositi s tim i na kraju uspjeli.
Zadovoljan sam pristupom svih igrača i moramo znati nastaviti u takvom tonu.
Najbolji igrač utakmice Amauri zahvalio je navijačima, koji su ga bodrili tijekom cijelog susreta.
- Radostan sam i zahvaljujem svima. Gledatelji su nam dali dodatnu motivaciju, a u lijepoj utakmici velikoj momčadi kao što je Milan napravili smo velike probleme.
Gostujući trener Carlo Ancelotti bio je nezadovoljan, no vjeruje kako će se Milan znati vratiti u utrku za naslov, iako je devet bodova iza Intera:
- Previše smo poklanjali, ovu utakmicu trebali smo igrati bolje. Umalo smo se uspjeli vratiti i vjerujem da bismo to uspjeli da Zambrotta nije dobio crveni karton. Nažalost, mi smo igrali, a oni zabijali - rekao je nakon utakmice trener Milana Carlo Ancelotti, koji je bio izrazito ljut na obranu.
- U napadu je sve funkcioniralo, no nazad nije - zaključio je Ancelotti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare