To je to što me zanima!

C. Ronaldo: Moj povratak u Premiership? Nikad se ne zna

Najbolji igrač Reala nije zanijekao mogućnost povratka u Premiership. No, u ovom trenutku u potpunosti je posvećen Superkup utakmici u kojoj igraju protiv Barcelone
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo, napadač Real Madrida koji je u taj klub stigao iz Manchester Uniteda, veli da je moguć njegov povratak u engleski nogomet jednog dana u kasnijoj fazi karijere...

- Postoji li šansa da se jednog dana vratim u Premiership? Moguće je, nikada ne znate što će se dogoditi – rekao je na konferenciji za novinare Ronaldo, koji je ranije ovog ljeta bio povezan s transferom u Manchester City, ali su te špekulacije brzo bile otklonjene.

Dakako, trenutno je 26-godišnji porutalski nogometaš usredotočen samo na madridski klub, koji se trenutno nalazi na pripremama u Kini, a 14. kolovoza će odmjeriti snage s Barcelonom u španjolskom Superkupu.

- Uvijek je važno pobjeđivati. Stoga želimo osvojiti Superkup. Trenutno smo fokusirani na rad u našem trening-kampu u Kini. Učinit ćemo sve da potpunos premni dočekamo ogled s Barcelonom – rekao je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Messi100 03.08.2011.

    Sve je moguće ali znam da će ovako i onak osvojt superkup-BARCELONA :) jer nevidim da je Real jači od Barce i od prošle sezone..

  • Knoro 03.08.2011.

    ovi novinari kad nemaju sta pisat izmisljaju...to ti je njihova politika

  • denis92 02.08.2011.

    vratit ce se on u manchester al city

Komentiraj...
Vidi sve komentare