To je to što me zanima!

Ronaldo se treba ispričati, ali Juventus neće kazniti zvijezdu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ja nemam problem s time što je Ronaldo dva puta pokazao da ga smeta što je zamijenjen, a ako je otišao kući prije nego što je utakmica završila to neka rješava sa suigračima, kaže trener Sarri
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (34) dva je puta zamijenjen u dvije zadnje klupske utakmice. Drugi put je otišao sa stadiona prije nego što je utakmica završila, nije dočekao suigrače. I... Što će Juventus napraviti? Ništa, barem što se klupskih sankcija tiče.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi šef Andrea Agnelli (43) je pragmatičan tip i radije se radovao golu Paula Dybale (25) nego zdvajao nad Ronaldovom 'zvjezdanom nervozom'.

No to ne znači da je Cristianov potez prošao neopaženo u svlačionici koja od Portugalca očekuje - ispriku! Javno je to naznačio i trener Maurizio Sarri (60):

- Ja nemam problem s time što je Ronaldo dva puta pokazao da ga smeta što je zamijenjen, a ako je otišao kući prije nego što je utakmica završila to neka rješava sa suigračima, u svlačionici - rekao je Sarri.

Juventus neće posezati za bilo kakvim sankcijama, niti za simboličnom novčanom kaznom jer... Znali su koga dovode. Možda i najboljeg nogometaša svijeta kojeg moraju platiti višestruko više nego bilo kojeg drugog i koji je navikao na posebni status u klubu većem od Juventusa - Realu, s kojim je redovito pobjeđivao Torineze.

LEGENDA GA OPRALA Ronaldo s terena odjurio kući?! 'Nije prešao nikoga tri godine'

I klub se slaže da bi bilo u redu da se Cristiano ispriča samo: da bi mu to priopćili oko njega, piše Gazzetta dello Sport, obigravaju puni opreza, takta i sa dosta senzibiliteta (straha?).

Kad je momčad u pitanju stvar u svoje ruke uzimaju direktori Pavel Nedved (47) i Fabio Paratici (47). No ti se dečki nisu obratili izravno Ronaldu nego kontaktirali njegovog menadžera, moćnog Jorgea Mendesa (53), da objasni Cristianu kako bi bilo dobro što je prije moguće nekako riješiti posljedice neugodnosti koju je izazvao.

Juventus stvari inače ne rješava javno, ali ovaj im je problem Ronaldo u krilo uvalio javno. Usred TV prijenosa, pred milijunima očevidaca.

Mini HNL-vremeplov na tu temu: kada se identična stvar svojedobno dogodila na Kantridi, tadašnji trener Dragan Skočić iz momčadi je udaljio kapetana i klupsku legendu Danijela Šarića, uz punu podršku Uprave kojom je u to doba predsjednikovao Robert Ježić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 31

  • aaerts 12.11.2019.

    Lišo možda na lešo :P

  • Gunersss_ 12.11.2019.

    ZAKON kako ga neki brane i vade se na godine i sl..A REALNOST je zasto je toliko los-JER NIJE U REALU viseee...nema veze da mu sve na gotovo priprema i on se moge samoooo realu i Perezu zahvalit zasto je par puta bio najbolji na svijetu! Marketing je cudo i Perez zna kako paru okrenit..Kako su neki dan izjavili za njega da tri godine nije igraca presao nije istina,mislim da je i vise godina u pitanju od 3! Znaci samo realno,ne bi pola golova zabio da nije bilo veze reala i iz penala!slobodnjaci,driblinzi su mu uzassss ODUVIJEK A KMECAVCI nek kmeceeee.

  • Hristos se rodi 12.11.2019.

    Cr7 najveci svih vremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare