Obavijesti

Sport

Komentari 97

Ronaldo s terena odjurio kući?! 'Nije prešao nikoga tri godine'

Ronaldo s terena odjurio kući?! 'Nije prešao nikoga tri godine'
1

To nije bilo lijepo. Mora se ponašati kao prvak i kad izlazi s terena. Više nije fizički na nivou, nema brzinu i eksplozivnost, oprao je legendarni Fabio Capello zvijezdu Juventusa

VIDEO

Prvi put u nešto više od godinu dana, koliko je u Juventusu, Cristiano Ronaldo (34) zamijenjen je u dvije uzastopne utakmice. I teško je reći da mu je takav potez sjeo.

Ljutio se Portugalac u srijedu u Moskvi, kad ga je trener Maurizio Sarri (60) izvadio iz igre osam minuta prije kraja. Pravdao je talijanski stručnjak takvu odluku laganim bolovima svoj igrača u gležnju, ali čini se da razlog nije bio samo taj.

Pokretanje videa...

00:59

Ronaldo je, naime, opet izletio s terena i u nedjeljnoj pobjedi Juventusa nad Milanom u Torinu (1-0), i to već u 55. minuti, a njegova zamjena Paulo Dybala bio je i strijelac pobjedničkog gola u 77. minuti. Bio je ljutit i odjurio ravno u svlačionicu, a talijanski mediji tvrde i kako je otišao sa stadiona još prije kraja utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Juve srušio Milan i zasjeo na vrh: Rebić igrao pet minuta...
Juve srušio Milan i zasjeo na vrh: Rebić igrao pet minuta...

Reprezentativna stanka tako je za ovu dvojicu došla u pravo vrijeme pa će makar nakratko sukob ostaviti po strani. A kritike na račun peterostrukog osvajača Zlatne lopte uputio je Fabio Capello (73), legendarni talijanski trener.

FILE PHOTO: Former England manager Fabio Capello at The King Power Stadium, Leicester, UK - 24/4/16

- Nije mi se svidio njegov potez, to nije bilo lijepo. Mora se ponašati kao prvak i kad izlazi s terena. Istina je da Cristiano Ronaldo nije predriblao protivnika tri godine. Komentirao sam utakmice La Lige kad bi napravio dva koraka i ostavio vas iza sebe - rekao je Capello za Sky Sport Italiju i dodao:

- Iznutra je superprvak, najbolji od svih, ali tu su i Dybala i Douglas Costa koji su zabili dva senzacionalna gola. Dybala je u sjajnom stanju i može napraviti razliku, kao i Douglas Costa. Pobjeđuju utakmice bez Ronalda. Činilo se da Juve ovisi o njemu, ali velika momčad i kvaliteta igrača pomaže mu da svejedno pobjeđuje.

Champions League - Group D - Lokomotiv Moscow v Juventus

Capello je stao na stranu kolege Sarrija.

- Bravo za njega, imao je hrabrost da ga izvadi iz igre. Treba imati osobnost za to i razmišljati da svi igrači u momčadi mogu igrati i učiniti razliku. Cristiano je to činio neko vrijeme, ali to više nije slučaj i mora se vratiti, pogotovo na fizičkom nivou. Nema brzinu i eksplozivnost koje je pokazivao u ranija vremena.

A sam Sarri se pokušao izvući iz neugodne situacije.

- Moramo zahvaliti Ronaldu jer se žrtvovao da bude večeras ovdje uopće u teškoj situaciji. Učinio je sve što je bilo moguće da zaigra, ali vidio sam da nije dobro i pomislio sam da je najbolje da ga zamijenim. Normalno je da će igrača iritirati kad napušta teren, pogotovo kad se toliko trudio da zaigra - rekao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac