To je to što me zanima!

C. Zvezda bolja od Partizana, ali ostala je bez finala kupa...

Zvezda je imala inicijativu od početka polufinalne utakmice srpskog kupa. Zasluženo je slavila, ali to je bilo nedovoljno za finale. Crno-bijeli će u finalu zaigrati protiv Vojvodine
Vidi originalni članak

Crvena zvezda svladala je Partizan na domaćem travnjaku 1-0, no igračima Roberta Prosinečkog to nije bilo dovoljno za prolaz u finale srpskog kupa jer su 'crno bijeli' u prvoj utakmici slavili 2-0. Jedini strijelac na utakmici bio je Andrija Kaluđerović.

Zvezda je od početka susreta agresivnije krenula, ali nije uspjela realizirati prednost na terenu. Sredinom prvog dijela Borja je imao sjajnu priliku i tukao je glavom, ali promašio gol. Zvezda je imala i značajniji posjed lopte, no i s boljom  igrom nisu uspjeli otići korak dalje. 

Partizan je tada pokušao umrtviti igru, a velikim dijelom je i uspio, pa do sredine drugog dijela nije bio izrazitih šansi. U 72. minuti Borja je centrirao, a Kaluđerović svladao Stojkovića za konačan rezultat. Imala je Zvezda priliku za povratak, ali Kaluđerović nije bio dovoljno koncentriran. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • torcida_dinamo 07.04.2011.

    kad jednog dana bude pisalo na 24sata.rs "Zvezda u finalu kupa marsala Tita igra protiv FK Dinamo Zagreb"

  • amsterdam110 06.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hajduk11 06.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare