To je to što me zanima!

Čabraja otkrio: Petković nam je došao u svlačionicu i ispričao se

Tenzije su bile visoke na utakmici Lokomotive i Dinama u Kranjčevićevoj, a Bruno Petković otišao je do svlačionice lokosa nakon utakmice kako bi se ispričao
Vidi originalni članak

Dinamo je u 22. kolu HNL-a opet prosuo bodove protiv Lokomotive. 'Modri' su na gostovanju u Kranjčevićevoj odigrali 2-2, a oba je gola za aktualnog prvaka zabio Bruno Petković, dok su za lokose mrežu tresli Fabijan Krivak i Duje Čop.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Lokomotiva - Dinamo 2-2

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Unatoč kiši i nepovoljnim vremenskim prilikama, s 4950 gledatelja na utakmici postavljen je i novi rekord stadiona u Kranjčevićevoj. Uzbuđenja nije nedostajalo s četiri gola u prvom poluvremenu.

DVOSTRUKI STRIJELAC Petković: I treba nam puno utakmica, da se iskupimo sebi i navijačima, puno smo im dužni

Utakmica, međutim, nije prošla bez incidenta. Huligani su nakon utakmice pokušali ući u svlačionicu, a tenzije su bile visoke i krajem utakmice, kada je 'zaiskrilo' između nogometaša obje momčadi.

Naime, Feta Fetai ostao je ležati nakon duela sa Sandrom Kulenovićem, koji ga je išao podignuti. Međusobno su se gurnuli, razmijenili nekoliko riječi, kao što su to u nekoliko navrata činili i drugi igrači na utakmici.

NISU ZADOVOLJNI Navijači Dinama nakon kiksa: Hvala, Sergej. Dosta je bilo...

- Tenzije? Takva je bila utakmica. I jedni i drugi smo htjeli pobijediti pa dođe do ekscesa - priznao je na Novoj TV trener lokosa Silvijo Čabraja nakon utakmice.

Petković se ispričao lokosima

Čabraja je otkrio kako je kapetan Dinama, Bruno Petković, došao do svlačionice Lokomotive kako bi se ispričao.

- Na kraju je Bruno (Petković) došao u svlačionicu ispričati se, isto tako i moji igrači.

REAKCIJE TRENERA Jakirović: Trebali smo samo bolje stajati, ali to je nogomet. Moramo se zadovoljiti bodom...

Lokomotiva je ove sezone tri puta igrala protiv Dinama. 'Modri' su slavili samo u listopadu, kada su gubili 1-0 sve do sudačke nadoknade pa uzeli tri boda u šokantnom preokretu. 

U prošloj utakmici lokosi su deklasirali 'modre' 3-0 na Maksimiru.

- Ne radimo mi Dinamu probleme nego igramo za sebe, borimo se za Europu, ali puno je utakmica do kraja - zaključio je Čabraja.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • cisab 11.02.2024.

    Jakirovic je jos uvijek u Dinamu jer Dinamo nema upravu. Gospoda Peras nema pojma o nogometu mozda je bila dobra tajnica Mamicu ali nista vise od toga. Sestra instrumentarka cijeli zivot gleda operaciju i nikad joj nece pasti na pamet da zamijeni kirurga. U Dinamu se to dogodilo i svi vidimo rezultat. Barisic dementan starac vodi glavnu rijec. Jakirovic zbog losih rezultata izgubio autoritet kod igraca iako ga nikad nije ni imao. Petkovic mjesecnu placu ima 125 tisuca eura, niti jedan igrac nema manje od 40 tisuca eura i ne pokazuju nikakvu volju za igranjem.

  • Plavi 99 legenda 11.02.2024.

    Petković gospodin...

Komentiraj...
Vidi sve komentare