To je to što me zanima!

Čačiću je igra bila dobra, a po Kelavi Šerif nije imao šanse...

Čestitam momčadi. Igrali smo dobro i pobijedili na važnom gostovanju. To nikad nije lako. Na uzvrat putujemo s lijepom prednošću, rekao je Dinamov trener Ante Čačić
Vidi originalni članak

Vrijednu je pobjedu ostvario Dinamo u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Šerifa u Tiraspolju (1-0). Jedini gol na utakmici zabio je Fatos Beqiraj, ali Dinamo je, osim tog gola, bio blijed i bezidejan. Ispromašivali su se igrači Šerifa i sreća je pomazila "modre". Trener Ante Čačić nije bio zabrinut nakon utakmice.

- Čestitam momčadi. Igrali smo dobro i pobijedili na važnom gostovanju. To nikad nije lako. Na uzvrat putujemo s lijepom prednošću, a dok se igra uvijek postoji šansa, pa i ona da Šerif preokrene rezultat i prođe dalje u Zagrebu - rekao je Čačić. 

Ivan Kelava imao je dosta posla, pogotovo u drugom poluvremenu. Sijevalo je kraj Dinamovog gola, no Kelava to nije baš tako vidio.

- Ma to se samo činilo gusto. Šerif nije imao ozbiljne šanse. Najbitnije je da smo dobili u gostima. Ovom smo utakmicom otvorili vrata Europske lige i doigravanja za Ligu prvaka - rekao je Dinamov golman.

Kapetan Milan Badelj, asistent Beqiraju kod jedinog gola na utakmici rekao je:

- Zadovoljni smo. Došli smo zabiti i ostvarili smo sjajan rezultat zbog kojeg će nam biti lakše u uzvratu. Ništa nije gotovo, čeka nas još 90 minuta.

Beqiraj je zabio u 14. minuti i bitno olakšao "modrima" uzvrat za sedam dana.

- Naravno da sam sretan zbog gola. Bili smo bolji, ostvarili dosta prilika i mislim da smo zasluženo pobijedili - rekao je Beqiraj.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • SonjaJasminBenić 03.08.2012.

    kako nekuzite covjek govoti istinu!!,jer to je njegovo videnje nogometa i on bolje nezna!

  • danijelbartolovic1994 02.08.2012.

    Ja ne razumijem Zdravka mamića kako on to može glreda pa kaj ima tako jako srce kad ga infarkt ne pogodi!!!!

  • mladen hrastinski 02.08.2012.

    pa ljudi moji koju utakmicu je gledel cacic kej je rekel takvu glupos ili je mozda pal smarsa pa onda i taj kelava kakev je to golman koji se hiti na loptu koja je vec presla van a on jos nije opal na zemlju neznam kak vi ali ja mislim da su vec odavno trebali ispasti makar sam navijac dinama ali jucer sam skerem dobil slom zivce neznam kak se bu te zavrsile ali ja mislim da je cacic ubil nogomet svojom taktikom oni meste kad vodiju da pregaziju protivnika onj nam nanasaju desevne bolji svojem povlacenjem i cuvanjem rezultata sramotno treba ozbiljne razmisljati o nekom dobrom treneru a ja mislim da ih mi imame dosta

Komentiraj...
Vidi sve komentare