Obavijesti

Sport

Komentari 108

Čačiću je igra bila dobra, a po Kelavi Šerif nije imao šanse...

Čačiću je igra bila dobra, a  po Kelavi Šerif nije imao šanse...
1

Čestitam momčadi. Igrali smo dobro i pobijedili na važnom gostovanju. To nikad nije lako. Na uzvrat putujemo s lijepom prednošću, rekao je Dinamov trener Ante Čačić

VIDEO

Vrijednu je pobjedu ostvario Dinamo u prvoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Šerifa u Tiraspolju (1-0). Jedini gol na utakmici zabio je Fatos Beqiraj, ali Dinamo je, osim tog gola, bio blijed i bezidejan. Ispromašivali su se igrači Šerifa i sreća je pomazila "modre". Trener Ante Čačić nije bio zabrinut nakon utakmice.

- Čestitam momčadi. Igrali smo dobro i pobijedili na važnom gostovanju. To nikad nije lako. Na uzvrat putujemo s lijepom prednošću, a dok se igra uvijek postoji šansa, pa i ona da Šerif preokrene rezultat i prođe dalje u Zagrebu - rekao je Čačić. 

Ivan Kelava imao je dosta posla, pogotovo u drugom poluvremenu. Sijevalo je kraj Dinamovog gola, no Kelava to nije baš tako vidio.

- Ma to se samo činilo gusto. Šerif nije imao ozbiljne šanse. Najbitnije je da smo dobili u gostima. Ovom smo utakmicom otvorili vrata Europske lige i doigravanja za Ligu prvaka - rekao je Dinamov golman.

Kapetan Milan Badelj, asistent Beqiraju kod jedinog gola na utakmici rekao je:

- Zadovoljni smo. Došli smo zabiti i ostvarili smo sjajan rezultat zbog kojeg će nam biti lakše u uzvratu. Ništa nije gotovo, čeka nas još 90 minuta.

Beqiraj je zabio u 14. minuti i bitno olakšao "modrima" uzvrat za sedam dana.

- Naravno da sam sretan zbog gola. Bili smo bolji, ostvarili dosta prilika i mislim da smo zasluženo pobijedili - rekao je Beqiraj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače